Amalia Enache și fiica sa întruchipează fericirea. Se simt de minune în America de Sud

amalia1.jpg

amalia enache
Amalia a născut-o pe Alma în luna august
Foto: Facebook

Amalia Enache (39 de ani) a făcut o alegere inspirată atunci când a decis să plece cu Alma, fiica sa, în America de Sud. A părăsit România la timp, așa încât nu a trebuit să se înfrunte cu nămeții și gerul. Știrista care a devenit mamă pentru prima dată în luna august și-a dus micuța pe continentul pe care se află și tatăl ei, cel pe care vedeta Pro Tv îl ține ascuns de ochii presei.

Amalia este fericită, iar asta se citește pe chipul ei. Cea mai recentă poză publicată pe rețelele sociale le surprinde pe cele două fete cu zâmbetul până la urechi, în Argentina, îmbrăcate în haine subțiri, semn că și soarele le face să radieze de bucurie.

amalia.jpg

amalia enache
Amalia și Alma, fericite în America de Sud
Foto: arhivă personală

 

De îndată ce a ajuns pe continentul sud-american, de care s-a îndrăgostit acum ceva vreme, știrista și-a exprimat încântarea, dar și amărăciunea că în România lucrurile nu se petrec la fel: "Ziua 1. Încă mă gândesc la Sandra, doamna englezoaică în vârstă ce stătea lângă mine la zborul de aproape 14 ore și care s-a îngrijit toată noaptea să mă învelească în pătură, să îmi taie mâncarea, să am apă la îndemână. Simțeam în somn că îmi pune ușor ceva moale sub cotul de la brațul pe care doarmea Alma. A vorbit puțin, tot ce spunea era interesant, Alma a mângâiat-o. Credeți ca mine că, de fapt, îngerii ne ajută prin oamenii de lângă noi?

Stăm în cel mai boem cartier, am avut iarăși mirarea să văd dimineață cafenele pline de oameni în vârstă care ies să bea cafea și să citească ziarele și seara la 10 vor ieși să mănânce la restaurant și eventual să danseze. Bătrânii noștri nu ar merita și ei o viață așa, tihnită?! Cum să facem ca și ai noștri să mănânce o prajitură, să râdă și să bea o cafea la prima oră, de vorbă cu alți oameni, sa zâmbească, în loc să ajungă la vârsta înaintată înnegurați de griji și tot mai singuri?!"

Loading...

Citește și