Amalia Enache, mesaj emoționant din America de Sud. ”Am făcut ani de terapie”

amalia_enache_copil.jpg

amalia enache
Amalia Enache este "topită" după fiica ei, Alma
foto: arhivă personală

Amalia Enache a surprins pe toată lumea când a anunțat că nu și-a făcut planuri în ceea ce privește revenirea la muncă, din concediul de maternitate, ba mai mult, și-a luat fiica și a plecat într-o vacanță prelungită în America de Sud. De acolo, vedeta a transmis un mesaj emoționant.

În vreme ce în țară se fac speculații cu privire la tatăl fetiței pe care Amalia Enache a adus-o pe lume în luna august a anului trecut, vedeta Pro TV și micuța Alma se bucură de soarele din America de Sud.

Vedeta a plecat în Argentina în urmă cu două luni, iar de câteva zile savurează peisajele de vis din Brazilia. Știm cu toții asta, pentru că Amalia ne răsfață cu imagini inedite din vacanța ei exotică, iar aerul că nimic nu pare planificat riguros și că această fericire nu se va sfârși curând ne cam umple de invidie.

E limpede că Amalia este hotărâtă să se bucure cât mai mult de fericirea primelor luni din viața Almei, fiica pe care și-a dorit-o atât de mult. De altfel, vedeta și-a anunțat șefii că nu are de gând să se întoarcă prea curând la muncă, pentru că, după ani de zile în care și-a dedicat viața televiziunii și carierei, își dorește să fie alături de copilul ei.

”Cei care mă cunosc ştiu că eu cea autentică sunt ceva intre hippie, nomadă şi o femeie care îşi asumă de la 19 ani toate responsabilitățile unei vieți cu serviciu, carieră, program, casă, rate, griji, gura lumii, norme sociale, corectitudine. Între rochia de gala si călătorii în cele mai simple «cărpițe», cu 0 machiaj şi 0 intenție de a fi fermecătoare. Că nu am avut niciodată chemarea luxului, a fashionului şi a altor frumuseți promovate intens în lumea mea. Am făcut niște ani de terapie să mă înțeleg eu însămi. Să pot să-mi trăiesc libertatea, aşa cum mi se cerea ea din interior să fie trăită. De ceva vreme, sunt aceasta. Eu, cu adevărat eu. Alma a venit când mie nu mi-a mai fost deloc frică să trăiesc aşa cum îmi place mie”, a scris Amalia pe contul personal de Facebook.

amalia_enache_copil_main.jpg

amalia enache
Alma moștenește ochii de la mama ei
foto: arhivă personală

Amalia Enache a refuzat să dezvăluie identitatea tatălui copilului ei și a evitat un răspuns tranșant la întrebarea dacă a rămas însărcinată în urma unei proceduri de inseminare artificială. Gura lumii vorbește însă de multă vreme despre relația specială dintre Amalia și fostul ei coleg Claudiu Anghel, make-up artist la Pro TV până la emigrarea în Argentina, în urmă cu ceva timp. Recent, Claudiu a publicat o imagine în care apare împreună cu micuța Alma, iar comentariul care însoțește fotografia nu prea lasă loc de interpretări. Claudiu a scris ”Minha Alma” (Alma mea), confirmând oarecum speculațiile că el ar fi tatăl fiicei Amaliei.

Loading...

Citește și

  • amalia enache gravida

    Vestea că Amalia Enache (39 de ani) este însărcinată a surprins pe multă lume, mai ales că știrista de la PRO Tv nu s-a afișat în ultima vreme cu vreun iubit. S-au făcut multe scenarii cu privire la tatăl copilului, însă vedeta a ales să păstreze discreția. ”E mai nuanțată povestea mea”, a mărturisit Amalia într-un interviu recent.

  • amalia enache tiff sarcina ultimul trimestru fetita

    A intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar emoţiile au crescut direct proporţional cu burtica. Amalia Enache se pregăteşte să-şi strângă în braţe fetiţa şi mărturiseşte că are o sarcină uşoară care o lasă să-şi desfăşoare cu multă energie toate activităţile şi să apară în continuare la pupitrul ştirilor. Încape încă în hainele vechi şi este la zi cu amenajarea camerei bebeluşei.