Amalia Enache, fără pic de machiaj. S-a pozat într-o postură adorabilă cu fiica ei

amalia_1.jpg

amalia enache
Amalia Enache și Alma au stat trei luni în America de Sud
Foto: arhivă personală

Amalia Enache (39 de ani) duce o viață cu totul schimbată de când în viața ei a apărut Alma, ghemotocul de bucurie care i-a umplut viața de voie bună. În luna august a anului trecut, știrista de la Pro Tv și-a văzut visul cu ochii, atunci când a adus-o pe lume pe micuță.

La doar câteva luni de viață, Alma a și plecat alături de mama ei tocmai în America de Sud, acolo unde și locuiește tatăl fetiței. În luna ianuarie, când frigul devenea mai năprasnic în România, cele două luau drumul  soarelui.

amalia_enache_copil_main.jpg

amalia enache
Alma moștenește ochii de la mama ei
foto: arhivă personală

Acum, trei luni mai târziu, mai bronzată și cu sufletul liniștit și hrănit spiritual, Amalia Enache s-a întors în București și s-a grăbit să răspundă unei provocări lansate de Corina Bud: o poză fără pic de machiaj. Mai mult, toată atenția a fost atrasă de fetița ei, carea dormea profund în brațele sale.

“«Așa sunt cea mai frumoasă.» Am curaj să mă arăt după 30 de ore pe drum, dintre care 18 în avion #nomakeup #nofilter #nosleep, mamă fără pauză, provocată de Corina Bud”, a scris Amalia pe Facebook.

“Știi că ai ajuns acasă când ți se spune pe stradă să-i pui copilului căciulă, iar la televizor sunt Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și dragul meu Cabral în roz”, a mai fost un alt mesaj de-al știristei, aflată încă în concediu postnatal.

amalia.jpg

amalia enache fetita
Amalia Enache și Alma, într-o ipostază adorabilă
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • amalia enache

    Amalia Enache a surprins pe toată lumea când a anunțat că nu și-a făcut planuri în ceea ce privește revenirea la muncă, din concediul de maternitate, ba mai mult, și-a luat fiica și a plecat într-o vacanță prelungită în America de Sud. De acolo, vedeta a transmis un mesaj emoționant.

  • amalia enache

    Din luna august, de când a devenit mămică, Analia Enache (39 de ani) înțelege ce înseamnă dragostea nelimitată, grija și momentele petrecute alături de un suflet care depinde de tine și care îți cere toată atenția. Alma este întregul univers al vedetei de la Pro Tv, ceea ce înseamnă că prioritățile acesteia s-au schimbat considerabil.

  • Ce fericire pe Amalia Enache (39 de ani) de când a ajuns în America de Sud, continent care, în ultimii ani, a devenit a doua casă pentru ştirista de la PRO TV.

  • amalia enache

    Amalia Enache (39 de ani) a făcut o alegere inspirată atunci când a decis să plece cu Alma, fiica sa, în America de Sud. A părăsit România la timp, așa încât nu a trebuit să se înfrunte cu nămeții și gerul. Știrista care a devenit mamă pentru prima dată în luna august și-a dus micuța pe continentul pe care se află și tatăl ei, cel pe care vedeta Pro Tv îl ține ascuns de ochii presei.