Am dansat de Anul Nou în bermude şi maiou!

mugur_ivona.jpg

Mugur Mihăescu şi fiica sa, Ivona
Foto: arhiva personală

Şampanie în frapiere cu gheaţă, şepci, ochelari de soare, slipi, pantaloni scurţi, rochiţe de plajă, nisip, valuri. Acestea au fost ingredientele de Revelion pentru cele mai norocoase vedete autohtone.

Unii la ger, în România, alţii la caniculă, în ţările calde! Ca în fiecare iarnă, frigul din România îl trimite pe Mugur Mihăescu (47 de ani), alias Garcea, peste hotare, acolo unde clima îi permite să stea cât mai sumar îmbrăcat.

garcea-trabuc.jpg

Cu şapcă de marinar şi cu trabuc, lângă bradul de Crăciun, dar şi la bălăceală cu fiica, Ivona, în Oceanul Atlantic. Aşa a petrecut Mugur Mihăescu de Sărbători, în Miami

Pe Moş Crăciun, umoristul l-a aşteptat în Bahamas, iar de Revelion a chefuit în Miami, Florida, la 25 de grade Celsius. Trai neneacă! De lângă el nu a lipsit familia, soţia Rodica şi superba fiică, Ivona (17 ani), alături de care Mugur s-a pozat bălăcindu-se în Oceanul Atlantic. 

Familia Zenga, Revelion pe plajă, în Dubai

zenga.jpg

Walter Zenga, alături de familia lui

Seara 16 grade, în miezul zilei 25, vreme numai bună de împodobit bradul pe plajă. Aşa a făcut şi familia Zenga, Walter şi Raluca realizând o şedinţă foto superbă de Sărbători, alături de micuţii Samira şi Walter jr. Revelionul i-a prins tot pe plajă, îmbrăcaţi sumar. “E un sentiment aparte să petreci sărbătorile de iarnă în Dubai”, a declarat soţia fostului antrenor stelist.

Celia, chef în Australia, la 28 de grade Celsius

celia.jpg

Celia, soţul Ardeli şi fiul lor, Angelo (7 luni)
Foto: arhiva personală

De căldură a avut parte şi solista Celia (30 de ani), stabilită în oraşul australian Brisbane, împreună cu soţul ei, Ardeli, şi fiul Angelo (7 luni şi jumătate). În noaptea dintre ani, la ei erau 28 de grade Celsius, aşa că şampania de lux au răcit-o la gheaţă, nu pe pervaz, ca în România. 

Costi Ioniţă: "În Jamaica se petrece 20 de ore din 24"

Un alt norocos a fost solistul Costi Ioniţă (36 de ani), care a zburat până în Jamaica pentru vacanţa de iarnă. Aici, ce să vezi? 32 de grade în aer în Capitala Kingston, ritmuri raggae, cocktail-uri, plajă, petreceri cu celebrii solişti Shaggy şi Sean Paul. Anul Nou l-a prins pe Costi cu paharul în mână în apă, în oraşul Port Royal din Jamaica, ţară cu ieşire la Marea Caraibelor, un adevărat Paradis pe pământ.

costi-ionita-2.jpg

Costi Ioniţă, la plajă, la Marea Caraibelor
Foto: arhiva personală

“Aşa petreceri ca aici nu am mai văzut. Se petrece 20 de ore din 24 în fiecare zi”, s-a lăudat Costi pe Facebook. 

 

Solistele sexy au cântat la căldurică pe bani mulţi

 

Otilia "Bilionera" i-a înnebunit pe turci

otilia.jpg

Otilia Brumă

Otilia, interpreta hit-ului “Bilionera”, a avut parte de o noapte de vis după concertul de Revelion susţinut la Istanbul, în Turcia. A cântat 35 de minute, a schimbat două ţinute şi şi-a încasat onorariul de 10.000 de euro, apoi a onorat invitaţia celor de la Hotelul Hilton, unde mai prestase în luna decembrie. Acolo, ea a fost asaltată de fani pentru poze şi a cunoscut şi câţiva actori din serialul “Suleyman Magnificul”.

Sexoasa Tara, 12.000 € în Azerbaidjan

tara-si-fayde.jpg

Tara, alături de celebrul Faydee

Solista, celebră pentru sânii ei mari, naturali, a petrecut noaptea dintre ani cântând la un centru de evenimente din oraşul Baku (Azerbaidjan). Pentru prestaţia ei, Tara a luat în jur de 12.000 de euro şi a cântat alături de solişti internaţionali precum Faydee şi Kat DeLuna. Fosta vedetă Playboy a fost tratată ca o regină şi s-a simţit foarte bine, mai ales că a fost invitată apoi şi la câteva emisiuni de televiziune. 

Şoc! Andreea Bălan s-a dezbrăcat de 60 de ori

andreea-balan.jpg

Andreea Bălan a făcut spectacol de Revelion

Solista Andreea Bălan (30 de ani) a trăit, cu siguranţă, cel mai interesant sfârşit de an din cariera ei. Şi asta pentru că a fugit în noaptea dintre ani la 10 spectacole, a cântat la fiecare câte 40 de minute şi a schimbat câte şase ţinute pe show. Astfel, la finalul maratonului, artista a încasat 30.000 de euro, fiind plătită cu câte 3.000 de euro pe spectacol, s-a dezbrăcat de 60 de ori şi a concertat în total 400 de minute. Efortul nu a fost în zadar, căci după atâta muncă, Bălanca şi-a luat iubitul, pe americanul Michael Tracy, şi a plecat într-o vacanţă de o lună în Asia. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1