Marina Almășan face Paștele cu iubitul la țară

Se văd rar, dar Paştele îl petrec împreună. Georgică Cornu îşi duce iubita acasă la părinţii săi, în Mehedinţi. Marina Almăşan nu vine singură, ci însoţită de fiul ei, Victoraş.

Paştele se face în familie. Asta o ştie toată lumea. Şi chiar dacă nu sunt tot timpul unul lângă celălalt, de Sărbători s-au gândit că ar fi frumos să meargă împreună la Înviere şi să cionească un ou la aceeaşi masă. Aşa se face că Georgică Cornu (59 de ani) trece peste faptul că Marina Almăşan (48 de ani) l-a lăsat baltă la greu şi va petrece Paştele cu ea.

Nu oriunde, ci la părinţi săi, în satul Gornoviţa, judeţul Mehedinţi, acolo unde au mai fost şi în 2012. Atunci, întreaga familie i-a primit cu braţele deschise. La fel se va întâmpla şi acum. Deja pregătirile sunt în toi. Sora “regelui asfaltului” din Banat, Margareta Gogâltan, scutură de zor şi pune la punct ultimele detalii, că doar mai sunt două zile până când vedeta tv îşi face apariţia.

”Vineri vor pleca spre casa părintească şi vor sta acolo până duminică sau luni. Cu ei vor veni şi copiii, Georgiana, Andrei şi fiul Marinei, Victoraş”, au mărturisit, pentru Click!, apropiaţi de-ai omului de afaceri.

În încăperea în care vor dormi Marina şi Georgică se află fotografii ale omului de afaceri şi ale fiicei acesteia. De la masa festivă nu vor lipsi produsele tradiţionale: friptură de miel şi de ied, cozonac, varză cu carne de găină, toate gătite de mama şi de sora lui Cornu.

sora-cornu.jpg

Sora lui Georgică, Margareta Gogâltan, ne-a arătat patul în care va dormi fratele său, împreună cu Marina

Acesta a scăpat din arestul la domiciliu la sfârşitul lunii martie, după doar zece zile, judecătorul admiţându-i recursul. Cât a fost închis în casă, iubita sa nu a venit să-l viziteze. Abia după ce i-a fost ridicată „pedeapsa”, Almăşan şi-a făcut de drum la Timişoara. Procurorii îl acuză pe Cornu că a făcut afaceri fictive cu romii din Strehaia, a luat facturi de la ei pentru servicii inexistente şi a cerut statului returnarea TVA, prejudiciul fiind de nouă milioane de euro. Acum, se află sub control judiciar până la 18 mai. El trebuie să se prezinte săptămânal la Poliţie.

casa-cornu.jpg

Așa arată casa părintească a lui Georgică Cornu

Marina Almăşan la cosmetică, Georgică Cornu în arest 

În timp ce Georgică Cornu se afla în arest la domiciliu, Marina Almăşan îşi vedea de viaţa ei. Cu zâmbetul pe buze, femeia a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, la sfârşitul lunii trecute, în vizită la un centru de înfrumuseţare dintr-o zonă de lux din centrul Capitalei. Vedeta de la TVR a stat mai bine de 40 de minute la clinică şi a ieşit grăbită, dar fericită şi a mers direct acasă. 

Împreună de 4 ani

Marina Almăşan şi Georgică Cornu sunt împreună de patru ani, iar la începutul relaţiei aceasta făcea aproape săptămânal naveta Bucureşti-Timişoara. În decembrie 2010, cei doi s-au cunoscut la un bal de caritate, iar după o lună formau deja un cuplu în secret.

Amândoi erau căsătoriţi şi nu se puteau afişa în voie. Marina a divorţat imediat de Victor Socaciu, însă, Georgică şi acum se chinuie să redevină un bărbat liber. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1