Alina, în vizită la Borcea fără verighetă, după vestea divorţului

alina-borcea-03.jpg

alina borcea vizita
Alina Borcea este foarte afectată de infidelitatea soţului şi vrea să pună capăt căsniciei
Foto: Cezar Preda

Ultimele zile au fost furtunoase pentru Alina Borcea! Soţia afaceristului a decis că e timpul să divorţeze de omul cu care s-a măritat în 2011 şi a făcut primele demersuri în acest sens: a vorbit cu avocatul, a stabilit ce e de făcut, iar sâmbătă (13 februarie) mers în vizită la Cristi Borcea fără verighetă!

Finalul căsniciei Alinei (32 de ani) cu Cristi Borcea (46 de ani) survine mai repede şi mai agitat decât s-ar fi aşteptat oricine. Înşelată cu Valentina Pelinel, tânăra femeie nu stă cu mâinile-n sân. Are de gând să divorţeze cu orice preţ şi sâmbătă i-a făcut o vizită soţului.

Alina a sosit la poarta penitenciarului Jilava în jurul orei 11.20, adusă de şoferul lui Borcea. Pe bancheta din spate a maşinii era primul copil al cuplului, George, în vârstă de 3 ani, botezat de naşul care vrea să-i împace, Gigi Becali. După o jumătate de oră a intrat să-şi vadă bărbatul, căruia i-a dus bouă pungi cu produse.

Abordată de reporterii Click! în privinţa divorţului, Alina Borcea a dat un răspuns evaziv, dar semnificativ: „Acum sunt soţia lui... Toate la timpul lor!”.

Un ceas şi jumătate a durat întâlnirea lui Cristi Borcea cu Alina şi băieţelul lor. Ce au discutat nu e greu de bănuit, având în vedere evoluţia evenimentelor din ultimele zile.

alina-borcea-07.jpg

alina borcea
Alina Borcea l-a dus pe George să-şi vadă tatăl la închisoare, iar şoferul i-a însoţit
Foto: Cezar Preda

„Niciodată nu e uşor când plec şi ştiu că îl las acolo, unde îi e greu”, a declarat la ieşire Alina pentru Click! Cuvinte frumoase, dar spuse de o soţie care a renunţat la verighetă.

„Naşul Gigi Becali ne sfătuieşte de bine, el vrea să ne fie bine la amândoi”, a mai spus ea.

alina-borcea-fara-verigheta.jpg

alina borcea
Alina Borcea a renunţat la verighetă. De fapt, nu mai a mai avut nici o bijuterie pe mâini în timpul vizitei la Borcea
Foto: Cezar Preda

Click! a anunţat în exclusivitate că Alina îşi doreşte să divorţeze de Cristi Borcea şi că vrea să demonstreze la tribunal adulterul. Ea a vorbit deja cu avocatul.

alina-borcea-08.jpg

alina borcea
Alina, micuţul George şi şoferul au intrat împreună la Borcea
Foto: Cezar Preda

Vizita Alinei Borcea la Jilava, în imagini

 • alina borcea vizita
  Alina Borcea şi-a vizitat soţul sâmbătă, 13 februarie, la închisoarea Jilava
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Soţia fostului şef de la Dinamo a fost adusă de şoferul acestuia, la bordul unui Porsche
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Alina l-a adus cu ea şi pe George, aceasta fiind pentru băiat una dintre puţinele ocazii de a-şi vedea tatăl
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Deşi divorţul e ca şi stabilit, Alina se comportă mai departe ca o soţie model
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Alina i-a dus lui Cristi Borcea două sacoşe cu bunătăţi
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Şoferul a intrat cu ei, dar a ieşit după o jumătate de oră
  Foto: Cezar Preda
 • alina borcea vizita
  Şoferul avea, la ieşire, un aparat de radio în mână
  Foto: Cezar Preda
 • Maximize

1/7
Loading...

Citește și

 • alina borcea divort

  Alina Vidican s-a săturat să fie înşelată sistematic de Cristi Borcea şi a decis să divorţeze. A discutat cu avocatul şi apoi l-a informat pe soţul ei. Click! a aflat care a fost reacţia acestuia, la închisoare.

 • alina cristi borcea

  Cristi Borcea a luat foc atunci când Alina l-a informat că ea nu mai suportă situaţia din căsnicia lor şi că divorţează. Văzând că n-o poate convinge să renunţe la ideea ei, omul de afaceri şi-a dat acordul, dar cu o condiţie: să semneze despărţirea la notar.

 • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

 • borcea pelinel

  Click! a dezvăluit zilele trecute faptul că Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.

 • Alina Vidican (32 de ani) a fost vreme de ani buni amanta lui Cristi Borcea (46 de ani). Nu singura amantă, ci una dintre ele. A reușit să-l facă pe Borcea să se despartă de prima soție, Mihaela Borcea, s-a măritat cu el și a făcut 2 copii. Al doilea, conceput în timp ce Borcea era în pușcărie. Acum, sătulă de infidelităţile celui care îi jura iubire veşnică în urmă cu aproape 5 ani, Alina Borcea este mai hotărâtă ca oricând să divorţeze.

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.