Alina Vidican: ''Valentina Pelinel încearcă să-mi distrugă căsnicia''

alina-vidican.jpg

Alina Vidican, cu ochii în lacrimi
Foto: captură Pro Tv

Alina Vidican, actuala soţie a lui Cristi Borcea, a fost prezentă marţi seară (5 ianuarie) în platoul emisiunii ''La Măruţă''', de la Pro Tv. Ea a vorbit despre sarcina Valentinei Pelinel, dar şi despre zvonurile conform cărora copilul Valentinei a fost conceput cu soţul ei, Cristi.

Anul 2016 a început cu un scandal de proporţii între Valentina Pelinel şi soţia lui Cristi Borcea, Alina Vidican. Valentina a anunţat în cursul zilei de luni (4 ianuarie) că este însărcinată, iar tatăl bebeluşului ei ar fi chiar fostul şef dinamovist.

Alina Borcea a decis să dea cărţile pe faţă şi a ales să vorbească despre relaţia Valentinei Pelinel cu soţul ei: ''Nu pot să ascund că sufăr, sufăr enorm. Eu sunt soţia lui Cristi Borcea. Avem o poveste de dragoste frumoasă şi o să îl susţin mereu. Valentina Pelinel urmăreşte să îmi distrugă căsnica. A fost la mine acasă. Să îmi apar soţul. Mă dor acele imagini. Noi am fost prieteni de familie, e un subiect care doare, a fost la mine acasă. Nu mă aşteptam niciodată la aşa ceva. Am făcut vacanţe împreună. Cum să mă gândesc la ce urmăreşte Valentina? Eu când m-am căsătorit cu soţul meu ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul'', a mărturisit Alina Vidican.

alina-vidican-plange.jpg

Alina a început să plângă când a văzut imagini de la nunta cu ei
Foto: captură Pro Tv

Alina Vidican a dezvăluit şi de ce a fost surprinsă plângând într-un mall din Capitală: ''Trebuia să vină de Sărbători (n.r. Cristi Borcea) într-o permisie şi m-a anunţat că era posibil să nu mai vină''.

Referitor la sarcina Valentinei Pelinel, Alina Vidican a mărturisit că soţul ei e un bărbat responsabil: ''Nu simt decât durere. Voi lupta pentru soțul meu toată viața. Dacă e copilul lui, soțul meu va fi responsabil. Soțul meu este în suferință. Pot fi și 10 femei și 10 bărbați în viața lui. Sunt lângă soțul meu! Eu nu m-am măritat ca să divorțez'', a mai adăugat soţia lui Cristi Borcea.

''Este în stare de multe lucruri. Pentru mine Valentina Pelinel este femeia care îmi atacă familia. Este în stare de multe lucruri. Mă simt atacată şi hărţuită. Am simţit că această femeie e periculoasă. I-am tăiat personal de pe lista de la cununie, pe ea şi pe Cristian Boureanu'', a mai spus Alina.

''Soţul meu m-a asigurat că noi doi nu vom divorţa. O rog pe această domnişoară să îmi lase căsnicia în pace. Avem doi copii împreună. Să ne lase familia în pace A făcut o obsesie pentru el. Această femeie a divorţat după ce soţul meu a fost privat de libertate. Acum ea susţine că va avea un copil cu Cristi. Insistă să-mi distrugă căsnicia''.

 

Loading...

Citește și

 • cristi borcea condamnat Dosarul Transferurilor

  S-au lămurit lucrurile: Valentina Pelinel (35 de ani) a confirmat că este însărcinată cu Cristi Borcea (45 de ani). Dar, în loc să se liniștească, apele abia de acum încolo se agită cu adevărat. Noua întrebare care e pe buzele tuturor este alta acum: când a lăsat-o fostul acționar de la Dinamo gravidă pe sexoasa blondă?

 • cristi borcea

  Are 6 copii cu trei femei şi mai aşteaptă încă unul cu Valentina Pelinel! Cristi Borcea este mai tare ca Ştefan cel Mare. Fostul şef dinamovist a comis-o după ce şi-a înşelat nevasta în penitenciar cu fosta doamnă Boureanu, femeia despre care s-a zvonit ani la rând că i-ar fi amantă. Actele amoroase s-au consumat la Penitenciarul Poarta Albă acolo unde fostul patron de la Dinamo a avut program preferenţial.

 • Sarcina Valentinei Pelinel, care va avea un băieţel cu Cristi Borcea, a venit ca o bombă la început de an. Gigi Becali, naşul de cununie al lui Borcea şi al Alinei Vidican, a vorbit despre această sarcină.

 • Valentina Pelinel (35 de ani) a anunţat luni (4 ianuarie) că e însărcinată şi e mai fericită ca niciodată. Se pare că bărbatul care a lăsat-o gravidă este Cristi Borcea, care ar urma să devină tătic pentru a şaptea oară. Vestea a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Cristian Boureanu (43 de ani), fostul ei soţ, de care a divorţat în 2014.

 • cristi borcea

  Cristi Borcea (45 ani) are ce le povesti nepoţilor la bătrâneţe. Fostul boss de la Dinamo a avut la viaţa sa femei una mai frumoasă ca cealaltă. Pe lângă Mihaela, fosta soție şi Alina, actuala consoartă, omul de afaceri a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei celebre. Click! vă prezintă lista interminabilă a femeilor lui Borcea din ultimii zece ani.

 • Alina Vidican (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), nu mai are linişte de când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef dinamovist. Alina a fost surprinsă luni (4 ianuarie) în timp ce mergea în vizită la soţul ei. Întrebată de reporterii Observator despre Valentina Pelinel, soţia lui Borcea a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1