Alina Vidican s-a tunat de 51.000 $ în America! Și-a «făcut» fața, sânii și fundul

12-13-vedete-1.jpg

Alina a petrecut Sărbătorile în America cu familia fratelui său

Şi-a schimbat viaţa, dar şi înfăţişarea! După ce a divorţat de Cristi Borcea, Alina Vidican a simţit nevoie să umble şi la trup, aşa că a dat fuga la o clinică din America. Acum, fosta doamnă Borcea este alt om: are un fund bombat, sâni mari şi o faţă nouă!

”Oglindă, oglinjoară, cine este cea mai frumoasă din ţară?”- e întrebarea pe care şi-o pune acum Alina Vidican (32 de ani). Cu un certificat de divorţ în geantă şi doi copii de crescut, fosta nevastă a lui Cristi Borcea a demonstrat că este gata să înceapă o viaţă nouă, aşa că a început cu transformările la nivel fizic. Anul trecut, ea s-a împrietenit cu bisturiul chirurgilor esteticieni, de peste Ocean.

Chiar dacă preţul unei singure intervenţii în clinicile din America este şi de şapte ori mai mare în comparaţie cu cel din România, fosta doamnă Borcea nu s-a uitat deloc la bani. E de înţeles, mai ales că a obţinut o pensie alimentară de 10.000 € pentru cei doi copii ai săi: George Alexandru (5 ani) şi Gloria (2 ani)! Astfel, Alina, fata virgină şi ingenuă pe care a cunoscut-o Borcea în urmă cu treisprezece ani, s-a transformat într-o bombă sexy. Şi-a mărit sânii şi fundul, iar recent şi-a făcut câteva modificări şi la nivelul feţei, şi nu trebuie să fii specialist ca să le poţi observa. ”Alina arată mult mai bine acum, cu intervenţiile pe care şi le-a făcut. Fundul este mai bombat şi asta se poate obţine cu ajutorul implantului fesier, a umplerii cu acid hialuronic sau cu grăsime proprie, şi poate costa 15.000 $.

Sânii şi i-a mărit cu proteze siliconice, probabil a optat pentru 380 de mililitri ca şi mărime, iar preţurile variază între 10.000 şi 30.000 $. Şi faţa este schimbată, datorită liftingului prin umplere cu grăsime proprie sau cu acid hialuronic. Se mai pot adăuga fire resorbabile pentru ridicarea feţei. Putem observa linia sprâncenelor, pomeţii mai proeminenţi. Pentru modificările de la faţă, probabil a plătit în jur de 6.000 $, ne-a spus medicul estetician Victor Schwartz. La un simplu calcul, ex doamna Borcea a cheltuit în jur de 51.000 € să arate mai sexy, echivalentul unui apartament cu două camere în Crângaşi, sau a cinci pensii alimentare plătite de Borcea pentru cei doi copii ai lor.

 

Borcea şi Vidican s-au iubit 13 ani

După o relaţie de treisprezece ani şi o căsnicie de cinci ani, Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat în toamna lui 2016. După mai multe luni în care timişoreanca a încercat să-şi salveze familia, iată că sub imboldul iubirii pe care i-o purta Valentinei Pelinel, fostul boss dinamovist a  ales să semneze actul de divorţ la notar. Pentru cei doi copii ai lor, afaceristul plăteşte pensie alimentară în valoare de 10.000 € şi i-a lăsat  fostei neveste apartamentul din Miami şi o sumă de 100.000 €.   

 

Loading...
 
 

Citește și

  • alina cristi borcea

    E oficial! Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la ora 16:00, la notar, în Constanța, după o căsnicie care a durat 5 ani. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acționar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă.

  • Iar l-a dat peste cap! Cristi Borcea nu va divorţa prea curând, deşi Alina a revenit în sfârşit din America. Şi asta pentru că tânăra timişoreancă nu numai că nu a anunţat că se întoarce în ţară pentru a fi depuse din timp actele pregătite pentru notar, ci şi pentru că şi-a bulversat total soţul cu noile forme modificate la estetician.

  • Se visează un bărbat liber, dar drumul se anunţă lung şi anevoios! Cristi Borcea a aşteptat vineri (14 octombrie), în spatele gratiilor celulei de la Poarta Albă, o decizie a judecătorilor cu privire la separarea lui de Alina Borcea. Veştile nu sunt însă bune nici pentru el, nici pentru iubita Valentina Pelinel.

  • Sunt tinere, frumoase, celebre şi singure. Anul 2016 a fost până acum unul cu suişuri şi coborâşuri pentru câteva femei puternice din showbiz-ul românesc, care s-au rezit în ipostaza de divorţate. Click! vă spune ce planuri de viitor au Dana Săvuică, Alina Borcea, Cristina Spătar şi Valentina Ionescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1