Alina și Romeo de la trupa Alesis, lansări de piese pe bandă rulantă! Ce surprize au pregătit cei doi artiști

irinuca_la_altar_cu_nasii.jpg

Irinuca şi soţul ei,a lături de naşii lor, Alina şi Romeo
Foto:Arhivă personală

Alina și Romeo de la trupa Alesis au o vară încărcată, cu numeroase satisfacții pe plan artistic, dar și personal. Au lansat un buchet de melodii, iar în paralel, au fost bucuroși să fie nașii fetei Irinei Loghin.

Alina și Romeo de la trupa Alesis, nu stau cu mâinile în sân. Cei doi artiși au fost vara aceasta, extrem de activi pe plan profesional, dar și în plan personal au avut numeorase satisfacții. Una dintre ele a fost faptul că au fost aleși părinți spirituali de fata Irinei Loghin, care s-a căsătorit la finalul lunii trecute cu Bogdan Barbu, un coleg de serviciu.

Cei doi miri lucrează la o firmă de telefonie mobilă din București. Alina și Romeo i-au condus la altar, alături de încă un cuplu de nași, familia Barbu. Nunta a fost extrem de frumoasă, iar nașii de la Alesis evident că le-au cântat mirilor și nuntașilor. Spre bucuria fanilor lor, ei au lansat mai multe melodii, unele chiar înainte de nunta fetei Irinei Loghin. Iată ce melodii au scos pe piață Alina și Romeo de la Alesis!

 

”Și macii plâng de dorul tău”

https://www.youtube.com/watch?v=Xkc0j3_6gGU&feature=youtu.be

”Inima mea nebună”

https://yt2fb.com/alesis-inima-mea-nebun-2018/

”Seară de păcat”

https://www.youtube.com/watch?v=3NwbELqSXQA&feature=youtu.be

”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”

https://www.youtube.com/watch?v=zf5tUvFhauU

 

loading...
Loading...

Citește și