Alina Puşcaş, vacanţă pe iaht în Monaco şi Sardinia

A avut doar şase zile de vacanţă, însă au fost de vis. Alături de soţul ei şi de alte două cupluri, Alina Puşcaş, prezentatoarea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, s-a plimbat cu iahtul între plaje superbe din Monaco şi Sardinia.

Plajă, soare, mare, snorkelling, golfuri sălbatice, plaje incredibil de frumoase, mâncare bună, relaxare, dar şi distracţie. De asta a avut parte Alina în cele 6 zile de vacanţă. Majoritatea timpului şi l-a petrecut pe vas, savurând liniştea, înotând, explorând plaje sălbatice, inaccesibile.

„Barca îi aparţine unuia dintre prieteni. Ziua ne plimbam pe mare, seara, dormeam la un hotel din port. Îmi place acest gen de vacanţă pentru că aşa putem ajunge în golfuleţe greu accesibile, iar drumul până la ele este plăcut şi comod. Îţi poţi permite, până la destinaţie, să faci plajă, să citeşti o carte, să te bucuri de peisaj, să bei un cocktail”, povesteşte Alina.

Cel mai bine s-a simţit în Sardinia. Aici i-au plăcut peisajele, clima, apa perfectă şi mâncarea bună. Şi în Monaco au cucerit-o starea permanentă de distracţie, bogăţia locului, arhitectura clădirilor, atitudinea relaxată şi prietenoasă a oamenilor. Dar cel mai avantajos a fost faptul că aceste destinaţii sunt atât de aproape de casă. „Doar două ore de zbor cu avionul. E perfect pentru noi pentru că, având copii mici, trebuie să fim aproape de casă, să ne putem urca oricând în avion să ne întoarcem”, explică prezentatoarea tv. 

Zoom
A înotat împreună cu soţul ei, Mihai

 

loading...
Loading...

Citește și

  • S-au dus zilele când prezentatoarei emisiunii „Te cunosc de undeva” i se potrivea refrenul „Liberă la mare”. Îndrăgostită până peste urechi de tatăl celor doi copii ai ei, Alina Puşcaş nu-şi poate ţine mâinile acasă, chiar dacă în jur sunt sute de turişti.

  • Gazda emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a avut parte de o vară plină de evenimente . Alina Puşcaş (31 de ani) şi-a botezat fetiţa, pe Melissa Antonia, şi s-a măritat cu iubitul ei, Mihai Stoenescu, fiind luată prin surprindere de cererea lui în căsătorie, care a avut loc chiar în ziua creştinării bebelușei.

  • alina puscas

    Alina Pușcaș, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului Antena 1, și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au plecat în vacanță. Nu oricum, ci cu un avion privat, la bordul căruia s-au răsfățat cu băuturi fine.

  • alina puscas

    Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, știa că are de făcut botezul fiicei ei și a medicului stomatolog Mihai Stoenescu în weekend-ul care a trecut. Când a ajuns la biserică însă, s-a trezit cu un buchet de mireasă în mână, iar preotul le-a spus tuturor că vor asista și la o cununie religioasă.