Alina Pușcaș și soțul călătoresc cu stil. Vedeta a plecat rănită în vacanță

alina.jpg

alina puscas
Fanii au observat orteza de pe antebrațul Alinei
Foto: arhivă personală

Alina Pușcaș, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului Antena 1, și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au plecat în vacanță. Nu oricum, ci cu un avion privat, la bordul căruia s-au răsfățat cu băuturi fine.

Însoțiți de prieteni, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" și tatăl celor doi copii ai săi au ales ca destinație Italia. S-au fotografiat în avion și au pus imaginile pe rețelele sociale. Alina și Mihai sunt foarte îndrăgostiți, iar acest lucru se vede în felul în care se privesc.

alina2.jpg

alina si mihai
Alina și Mihai sunt foarte îndrăgostiți
Foto: arhivă personală

 

Partea mai puțin bună a escapadei este faptul că frumoasa șatenă este rănită la unul dintre antebrațe, fapt pentru care trebuie să țină mâna mai mult imobilizată. Prietenii de pe Instagram au observat de îndată detaliul și au întrebat-o ce a pățit. "Eee ... un mic incident, ceva ușor la ligamente. nu e grav, dar trebuie să port orteză", a răspuns degrabă vedeta.

Alina și Mihai au doi copii împreună, un băiețel de doi ani și o fetiță născută în luna octombrie a anului trecut. Prezentatoarea și medicul sunt împreună de aproape trei ani și în luna iunie a acestui an considerat că este momentul perfect pentru a deveni o familie cu acte în regulă.

Loading...

Citește și

 • alina puscas

  Alina Pușcaș, simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva", a făcut pasul cel mare și i-a jurat credință veșnică iubitului său, Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog.

 • alina puscas

  Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, știa că are de făcut botezul fiicei ei și a medicului stomatolog Mihai Stoenescu în weekend-ul care a trecut. Când a ajuns la biserică însă, s-a trezit cu un buchet de mireasă în mână, iar preotul le-a spus tuturor că vor asista și la o cununie religioasă.

 • alina puscas

  Scandalul recent în care a fost implicat Adrian Mutu cu bona filipineză a deschis răni mai vechi printre vedetele autohtone care au trecut prin experienţe similare. Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, Alina Puşcaş, mamă a doi copii a povestit că a căutat mult până să găsească o doamnă care să o ajute cu cei mici. Vedeta a ales o bonă internă pentru cei mici, care locuieşte cu ea în casă.

 • alina puscas

  Mamă de familie și prezentatoarea celei mai iubite emisiuni de divertisment de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, Alina Puşcaş a avut un debut foarte îndrăzneț pe micile ecrane. Vedeta a jucat în „Narcisa sălbatică”, una dintre cele mai controversate telenovele de la noi, datorită scenelor de sex în care apăreau protagoniştii.