Alina Pușcaș și-a planificat nunta pe plajă, în Grecia! Va purta două rochii de mireasă, una dintre ele luată dintr-un loc neașteptat!

alina-puscas1.jpg

Alina Pușcaș vrea să organizeze cununia religioasă pe plajă, în Grecia
Foto: Instagram

Deși s-a crezut că Alina Pușcaș și partenerul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, s-au căsătorit religios în urmă cu câțiva ani, ca parte a unei surprize pentru vedeta TV, se pare că abia acum cei doi își pun, cu adevărat, pirostriile. Alina se pregătește de pe acum de nuntă, chiar dacă evenimentul va avea loc cândva în vara lui 2020. Iată declarațiile!

Alina și soțul ei și-au oficializat relația abia luna trecută, în fața Stării Civile, la aproape cinci ani de când s-au cunoscut. Se pare că atunci când ziarele titrau că s-ar fi căsătorit religios, Alina și Mihai au făcut doar o logodnă simplă în biserică, în ziua botezului fetiței lor, având în vedere că pe atunci nu aveau certificat de căsătorie, iar abia acum urmează nunta în adevăratul sens al cuvântului! 

Alina Pușcaș se pregătește de nuntă pe pljă, în Grecia

Cei doi parteneri au în plan să organizeze nunta în Grecia, pe plajă, vara viitoare, și să îi aibă alături pe cei trei copii ai lor, Alexandru, Melissa Antonia și mezina Iris.

Alina Pușcaș va îmbrăca rochia de mireasă în vara lui 2020. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1, se vizează mireasă atipică, pe plajă, admirând frumoasele peisaje elene. „Ne dorim ca nunta să fie pe plajă. Amândoi suntem înnebuniți după Grecia și ne-am dori foarte mult să reușim să o facem acolo în vara anului următor. Putem să combinăm foarte frumos nunta în sine cu o minivacanță și chiar aș vrea să fie cu toți cei trei copii. Dacă vom face nunta pe plajă, așa cum ne dorim, o să am două rochii de mireasă”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

alina-puscas-cununie.jpg

Alina Pușcaș s-a cununat civil cu Mihai Stoenescu
Foto: Instagram

Alina Pușcaș va purta o rochie din recuzita emisiunii „Te cunosc de undeva” 

Prezentatoarea TV a dezvăluit că va purta două rochii în marea zi, iar una dintre ele face parte chiar din recuzita emisiunii pe care o prezintă, având în vedere că i-a plăcut mult modelul ținutei respective. Cea de-a doua rochie, pentru petrecerea de pe plajă, va fi realizată de brandul de haine pe care îl deține împreună cu o prietenă. 

„Probabil că voi avea ceva mult mai diafan, cu spatele gol. Să vedem. Am ceva idei, eu cu Mihaela Glăvan ne gândim la rochia de mireasă, chiar dacă nu avem specificul acesta în colecțiile noastre. În ceea ce privește rochia pe care o voi purta la biserică, am rămas cu piticul pus pe o rochiță care mi-a plăcut foarte mult și pe care am purtat-o la emisiune.

alina-puscas.jpg

Alina Pușcaș va purta în ziua nunții două rochii de mireasă, una dintre ele fiind chiar din recuzita emisiunii „Te cunosc de undeva”
Foto: Instagram

Rochia era efectiv de mireasă, dar în contextul „Te cunosc de undeva”, putea să fie orice fel de rochie, chiar dacă era albă. Era o rochiță până la claviculă, cu spatele foarte decupat, lungă, cumva tip sirenă și avea de la ceafă până în partea de jos, unde era despicată, un fel de trenă din perle, agățată, care nu atingea pământul. Era absolut superbă, foarte frumoasă! Cred că o să o iau chiar pe aceea, pentru că mi-a plăcut foarte mult”, a mai dezvăluit Alina Pușcaș. 

 

 

 

 

Loading...

Citește și