Alina Pușcaș s-a măritat. Ce rochie a purtat!

alina.jpg

alina puscas
Alina și Mihai au spus Da
Foto: arhivă personală

Alina Pușcaș, simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva", a făcut pasul cel mare și i-a jurat credință veșnică iubitului său, Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog.

Totul s-a pordus în cea mai mare discreție, alături de cei apropiați. Alina a părut o adevărată prințesă în rochia de roz pudrat, până la glezne și decorată cu flori în zona bustului și a bretelelor. Părul a fost coafat simplu, în bucle lejere, care i-au încadrat perfect chipul pe care a tronat un zâmbet larg.

Mihai, cel care a devenit soțul vedetei Antenei 1, s-a asortat cu aleasa lui și a purtat un papion în aceeași nuanță cu a vestimentației iubitei sale. Buchetul miresei a fost făcut din bujori albi și roz.

alina1.jpg

alina puscas
Alina nu a ales o rochie clasică
Foto: arhivă personală

 

Alina și Mihai au doi copii împreună, un băiețel de doi ani și o fetiță născută în luna octombrie a anului trecut. Vedeta și medicul sunt împreună de aproape trei ani și au considerat că este momentul perfect pentru a deveni o familie cu acte în regulă.

alina2.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș a radiat de fericire
Foto: arhivă personală

 

La început, Pușcaș a trebuit să accepte că Mihai mai avea o iubită, pe manechinul Cristiana Mitrea, cu care stomatologul a stat patru ani, dar Alina pare că l-a convins că ea este aleasa. Mai mult, bărbatul i-a dăruit și un inel vechi de 100 de ani, cu o mare însemnătate pentru familia sa. Alina a mai fost căsătorită o dată, cu afaceristul Viktor Bieltz.

alina3.jpg

alina puscas
Alina și Mihai sunt împreună de aproape trei ani
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • iubitul alinei puscas mihai stoenescu

  Alina Puşcaş (31 de ani) şi medicul stomatolog Mihai Stoenescu (41 de ani) nu se mai ascund. Au demonstrat-o weekend-ul trecut pe litoral, când au venit ţinându-se de mână ca doi îndrăgostiţi într-un club de fiţe din Mamaia, iar vedeta tv a recunoscut că bărbatul despre care presa vuia încă din această primăvară că a lăsat-o însărcinată este într-adevăr tatăl copilului ei. Iubitul Alinei Puşcaş a negat în tot acest timp că ar avea o altfel de relaţie cu vedeta tv decât cea de medic-pacient.

 • alina puscas

  Scandalul recent în care a fost implicat Adrian Mutu cu bona filipineză a deschis răni mai vechi printre vedetele autohtone care au trecut prin experienţe similare. Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, Alina Puşcaş, mamă a doi copii a povestit că a căutat mult până să găsească o doamnă care să o ajute cu cei mici. Vedeta a ales o bonă internă pentru cei mici, care locuieşte cu ea în casă.

 • alina puscas fetita

  Mai e puțin până fiica ei împlinește șase luni, iar pentru că se apropie acest moment, Alina Pușcaș a decis să pună piciorul în prag. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a ales să nu mai amâne planificarea botezului pentru bebelușa ei, Melissa Antonia.

 • alina puscas

  Alina Puşcaş trăieşte din nou bucuria de a simţi în casă miros de bebeluş! Frumoasa prezentatoare de la "Te cunosc de undeva" a devenit luna trecută mămică de fetiţă. Ea mai are un băieţel, Alexandru, în vârstă de un an şi două luni cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1