Alina Puşcaş, reproş pentru soţ: «Din toată relaţia de 4 ani, am fost mai mult însărcinată!»

alina_puscas_mihai_stoenescu.jpg

alina puscas mihai stoenescu
Alina Puşcas şi soţul ei, medicul Mihai Stoenescu
Foto: arhivă personală

O sarcină nu seamănă una cu alta, iar Alina Puşcaş poate să confirme, căci deja are experienţă. Însărcinată în 4 luni cu al treilea copil, prezentatoarea "Te cunosc de undeva" (Antena 1) aproape că a scăpat de stările de rău care nu i-au dat pace de la finele anului trecut şi au făcut-o să se îngrijoreze că ar suferi de ceva grav. Mai relaxată, vedeta tv a plecat într-o vacanţă la schi în Elveţia.

Sunt 15 săptămâni şi jumătate de când Alina Puşcaş (35 de ani) s-a confruntat cu stări de rău, care au trimis-o de urgenţă la medic. După un şir lung de analize şi de teste de sarcină, care într-un final au ieşit pozitive, vedeta Antena 1 s-a liniştit şi se poate bucura acum alături de soţul ei de o vacanţă la schi aşa cum îşi dorea.

Într-un interviu recent, ea a mărturisit că sarcina a cam luat-o pe nepregătite, ceea ce explică şi declaraţiile ei ulterioare referitoare la căsnicia cu Mihai Stoenescu, în care ar fi avut puţine perioade de respiro şi corpul ei nu a suferit de modificări specifice sarcinii. 

Alina Puşcaş a rămas însărcinată cu tot cu pilule contraceptive

"Primul test a ieşit pozitiv pe 27 decembrie. Atunci am zis: «A, ok, e sarcină! Aleluia». Nu înţelegeam acele dureri de cap, musculare şi starile de greaţă. Eu am crezut că am altceva, jur. M-am gândit la tot felul de boli, pentru că mi-am făcut multe teste de sarcină şi nu au confirmat că aş fi însărcinată. Noi ne doream, dar am zis ca abia acum prin martie-aprilie să renunţ la contraceptive.

mihai_stoenescu_si_alina_puscas.jpg

mihai stoenescu alina puscas
Mihai Stoenescu şi Alina Puşcaş formează un cuplu de 4 ani
Foto: arhivă personală

S-a întâmplat, probabil, în perioada aceea de pauză dintre folii. Îmi doream să mai stau şi eu la plajă în bikini şi să mă plac. I-am zis să mă mai lase puţin... Noi suntem împreună de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi 5 luni, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată", a spus vedeta la Antena 1 cu un uşor regret ceea ce poate fi interpretat ca un reproş la adresa soţului. 

Dincolo de aceste declaraţii, cuplul este foarte bine sudat, cei doi fiind extrem de drăgăstoşi unul cu celălalt. Surse din anturajul medicului stomatolog au povestit pentru Click! că între Alina şi Mihai Stoenescu există o mare chimie.

"Se sorb din priviri. Recent, i-am văzut la o petrecere privată, la care au oferit un adevărat spectacol. Cei doi au dansat erotic pe piesa Tinei Turner «Tonight». Muzica i-a făcut să dea frâu liber sentimentelor. Au dansat atât de pasional de parcă erau singuri şi nu mai exista nimeni în jurul lor. Chiar am rămas uimită de cât de bine se înţeleg", au povestit aceleaşi surse.   

Alina Puşcaş şi-a fisurat coastele pe pârtie, la Poiana Braşov

Alina Puşcaş a luat o pauză de la tv şi se află de câteva zile în celebra staţiune Verbier din Alpii elveţieni, un loc cunoscut în lumea schiorilor. Deşi i-a fost teamă să-şi mai pună clăparii în picioar, pentru că în trecut a suferit un grav accident, gazda "Te cunosc de undeva" a mărturisit că este mai precaută tocmai din acest motiv. 

alina_puscas.jpg

alina puscas schi
Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au deja doi copii superbi şi al treilea e pe drum
Foto: arhivă personală

"Aş fi renunţat la vacanţă dacă ar fi fost aici în România. Oricum o să schiez mai încet. Am schiat în decembrie, când ştiam că am vreo lună, dar aveam vreo două. În urmă cu un an şi jumătate, o domnişoară cu o placă a intrat în mine şi am căzut pe burtă. Atunci nu am simţit, dar ulterior m-am ales cu două coaste fisurate. M-a deranjat că acea fată a trecut repede peste moment ca şi cum ar fi fost normal să mi se întâmple asta pe pârtie. În străinătate, oamenii nu au această mentalitate. M-aş fi aşteptat să-şi ceară scuze, să verifice dacă sunt bine, ea în schimb mi-a spus că lucrurile astea sunt normale pe pârtie", a povestit revoltată prezentatoarea tv.

   

 

Citeşte şi:

 

Alina Pușcaș împlinește vârsta de 35 de ani. De ce nu a mers la Asia Express

Tabloul perfect de familie! Alina Puşcaş şi soţul stomatolog, la mare cu copiii

 

Loading...

Citește și