Tabloul perfect de familie! Alina Puşcaş şi soţul stomatolog, la mare cu copiii

alina-puscas-mihai-stoenescu-copii-mare.jpg

alina puscas cu sotul mihai stoenescu si copiii la mare
Alina Puşcaş şi soţul ei, Mihai Stoenescu, s-au distrat alături de copii la mare
Foto: Mihai Ionescu

Un tablou perfect de familie surprins de fotoreporterii Click! la malul mării. Protagoniştii sunt Alina Puşcaş, soţul ei şi cei doi prichindei adorabili ai cuplului. După două sarcini, vedeta Antena1 arată senzaţional şi ar putea oricând să se întoarcă pe podiumul de modă.

Alina Puşcaş (32 de ani) este o mămică fericită şi o femeie împlinită. După trei ani de relaţie şi doi copii, prezentatoarea Tv s-a căsătorit cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu (42 de ani). Nunta a avut loc anul trecut, în iunie, iar de atunci cei doi formează un cuplu perfect.

Alina Puşcaş, mămică sexy la plajă

alina-puscas-fetita-plaja.jpg

alina puscas si fetita ei melissa
Alina Puşcaş arată senzaţional după două naşteri
Foto: Mihai Ionescu

 

În weekend, fotoreporterii Click! i-au surprins la mare, în staţiunea Mamaia. Alina a făcut furori la plajă şi a întors toate privirile cu silueta ei silfidică. Chiar dacă a trecut prin două naşteri, vedeta arată impecabil. Sâni perfecţi, fund toniafiat şi picioare interminabile! Alina le are pe toate, iar soţul n-a scăpat-o din ochi. Cei doi şi-au împărţit sarcinile la malul mării. Alina a avut-o în grijă pe micuţa Melissa (1 an şi 9 luni), iar Mihai a încercat să-l înveţe pe Alexandru (3 ani) să înoate.

alina-puscas-sot-copii-mare.jpg

alina puscas cu sotul mihai stoenescu si copiii la mare
Şatena are fund şi picioare tonifiate
Foto: Mihai Ionescu

 

Alina radiază de fericire, iar din imaginile surprinse pe plajă reiese că vedeta trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii. Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” a şi declarat în urmă cu ceva timp că şi-a îndeplinit visul de a avea doi copii. “Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți”, declara vedeta. Alina a rămas însărcinată cu fetiţa la 8 luni după ce devenise mamă pentru prima dată.

alina-puscas-mihai-stoenescu-copii.jpg

alina puscas cu sotul mihai stoenescu si copiii la mare
Alina şi Mihai au împreună doi copii: Alexandru şi Melissa
Foto: Mihai Ionescu

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și