Alina Pușcaș împlinește vârsta de 35 de ani. De ce nu a mers la Asia Express

alina-puscas-varsta.jpg

alina puscas tine in mana un buchet de trandafiri
Alina Pușcaș împlinește vârsta de 35 de ani
foto: Antena 1

Actriţa din “Fructul oprit” şi prezentatoarea emsisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, împlineşte vineri, 2 noiembrie, 35 de ani. Click! a aflat care a fost motivul perntru care vedeta nu a mers în reality show-ul “Asia Express” şi care a fost motivul pentru care personajul ei din serial a suferit mari schimbări.

În urmă cu opt ani, la Antena 1, se lansa telenovela “Narcisa sălbatică”, cu Alina Puşcaş în rolul principal. De atunci viaţa actriţei s-a schimbat radical, trecând printr-un divorţ, s-a căsătorit din nou şi a devenit de două ori mamă. A primit rolul de prezentatoare a emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar de anul trecut  a primit rolul Silviei din serialul “Fructul oprit” de la Antena 1. Am stat de vorbă cu Alina Puşcaş despre proiectele ei chiar în ziua în care actrița a împlinit vârsta de 35 de ani. Ne-am dorit să aflăm dacă nu a fost solicitată să plece într-un reality show, precum colegul ei Cosmin Seleşi.

“Am fost convocată, însă aveam copii foarte mici şi n-aş fi putut să merg”, ne-a spus actriţa. Şi tot ea ne-a mai povestit cum s-a transformat rolul ei din “Fructul oprit”, devenind o rebelă. “Eu am cerut să se schimbe, ca Silvia să păţească ceva, să o provoace, să i se întâmple ceva, să aibe parte de un accident, să intre în depresie. Să reacţioneze şi ea… A fost dorinţa mea arzătoare şi se pare că în acest sezon s-a schimnbat, nu ştiam care variantă s-a ales, dar iată că pâna la urmă a fost aceasta în care e alcolică. Şi pâna la urmă scenariul a fost modificat, pentru că în cel original, Silvia era la fel, împăciutorea familiilor, iar acum a intrat în depresie, face urat”, ne-a povestit Alina Puşcaş.

Şi tot ea ne-a mărturisit cum se întâmplă pe platouri la filmări. “Eu întreb la fiecare secvenţă. Dacă ei doresc să fiu mai mult sau mai puţin vulcanică, dacă să fie cu hohote de plans sau… ei îmi dau gradaţiile, traiectoriile. Invenţiile sunt ale mele, sunt spontană. Vor aparea şi nişte palme … m-am bucurat că am avut lejeritatea să împrovizez. Nu le-am făcut în viaţă şi merge să le fac acum”, a mai spus, în încheiere actriţa.

Alina Pușcaș a împlinit 35 de ani. Şi-a sărbătorit ziua de naştere la filmări

Pe actriţă ziua de naștere a prins-o la filmările pentru “Fructul oprit”, unde a avut parte de o surpriză din partea echipei serialului în care joacă. De altfel, actrița a dat startul “petrecerii” aniversare încă de ieri, când soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, a răsfățat-o cu multe daruri. “Am început să sărbătoresc în avans, adică de pe 1 noiembrie, pentru că știam că exact azi, pe 2, voi filma toată ziua la “Fructul Oprit”. Și am făcut asta “evadând” de acasă, alături de Mihai. Am luat un apartament într-un hotel din București, unde am petrecut noi doi, în liniștea noastră, ca doi adolescenți (ce nu mai suntem). El mi-a făcut primele cadouri, pe care le-am găsit răspândite prin camera de hotel. A ajuns înaintea mea, a pregătit șampania și a ascuns cadourile. Am primit două rochițe foarte cool și o broșă superbă”, a spus ea.

alina_puscas_fructul_oprit.jpg

alina puscas sexy
Alina Pușcaș filmează în această perioadă pentru serialul ”Fructul oprit”
foto: Antena 1

 

Anul acesta, ca și anul trecut, Alina Pușcaș și-a petrecut ziua de naștere pe platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit”. “Pe la 5:50 dimineața m-am trezit, m-am pregătit și am plecat spre Snagov, la filmari, unde voi sta până diseară.  Aici am avut parte de un moment foarte drăguț, când toți colegii mi-au cântat “Mulți ani trăiască!” și mi-au oferit un buchet de trandafiri roșii. Îmi doresc să nu se schimbe nimic în viața mea, să fie exact la fel ca în ultimii patru ani pe toate planurile - emoțional, profesional și personal”, a adăugat ea. Alina Pușcaș poate fi urmărită în rolul Silviei Lăzărescu, în serialul „Fructul oprit”, miercurea, de la ora 20.00, și în postura de prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva!”, sâmbăta, de la 20.00, la Antena 1.

 

Citește și:

Sonia din «Fructul oprit» e Angelina Jolie de România

Imagine adorabilă cu familia Alinei Puşcaş! Ce mari s-au făcut copiii vedetei

Loading...

Citește și