Alina Pușcaș recunoaște că are o sarcină grea: «Îmi este zilnic rău»

alina_puscas.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș este fericită că-și va îndeplini dorința de a avea trei copii
Foto: arhivă personală

Gravidă pentru a treia oară, Alina Pușcaș (33 de ani) așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe bebelușul. Își dorește un băiețel, dar apropiații au preconizat că va aduce pe lume o fetiță. Vedeta Antenei 1 și soțul său mai au împreună doi copii: un băiețel de patru ani și o fetiță de trei.

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales dacă luam în considerare faptul că se vehiculează că Alina Pușcaș ar fi ținut ascuns acest lucru până acum. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” mai are doi copii, o fetiță și un băiat, pe nume Melissa și Alexandru. „O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, spunea Alina Puşcaş în urmă cu aproape doi ani, după botezul fiicei, semn că Alina și soțul ei, Mihai Stoenescu, plănuiau deja venirea pe lume a celui de-al treilea bebe.

După ce fotoreporterii Click! au susprins-o cu burtica de gravidă la cumpărături, Alina a dat declarații despre cel de-al treilea copil pentru cei de la Spynews„Am fost surprinși, pentru că foloseam contraceptive și, totuși, s-a întâmplat să rămân însărcinată. Noi aveam de gând să renunțăm la pastile prin martie sau aprilie, dar iată că Providența a dorit altceva și a grăbit cu câteva luni de zile minunea”, a spus prezentatoarea show-ului  “Te cunosc de undeva”.

 

«Mi-a fost exagerat de rău»

alina-puscas-insarcinata-a-treia-oara.jpg

alina puscas
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu se pregătesc pentru cel de-al treilea copil
Foto: arhivă personală

 

Deși este fericitîă că va deveni din nou mamă, Alina recunoste că nu-i este deloc ușor, căci actuala sarcină nu seamănă deloc cu cele precedente. Așa cum a spus chiar ea, acesta ar fi un semn că va avea o fetiță, deși și-ar dori un băiețel. Indiferent ce sex are bebelușul din burtică, cert este că soțul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, a primit vestea că familia se va mări cum nu se poate mai bine, căci aceasta era dorința lui cea mai mare: trei copii.

“E o sarcină care nu seamănă absolut deloc cu celelalte două. Din a doua lună mi-a fost exagerat de rău și nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru că până în cea de-a opta săptămână de sarcină nu mi-a ieșit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, mă ducea cu gândul la vreo problemă medicală gravă căci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv să cred că sunt însărcinată. Așadar, mi-a fost foarte rău și chiar și în prezent îmi este zilnic rău, dar parcă de la o săptămână la alta tot mai puțin. Stările de somnolență sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolată, dureri musculare abdominale. Partea bună este că toate testele au ieșit perfecte, așa că nu am motive de îngrijorare de vreun fel”, a mai dezvăluit Alina, aflată acum în cea de-a 15-a săptămână de sarcină.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1