Alina Pușcaș pregătește botezul fetiței sale, după șase luni de la naștere

alina_puscas_fetita.jpg

alina puscas fetita
Alina Pușcaș și fetița ei, Melissa Antonia
foto: Arhiva Personală

Mai e puțin până fiica ei împlinește șase luni, iar pentru că se apropie acest moment, Alina Pușcaș a decis să pună piciorul în prag. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a ales să nu mai amâne planificarea botezului pentru bebelușa ei, Melissa Antonia.

Alina a făcut primul pas marți (4 aprilie), când a plecat la prima întâlnire cu privire la organizarea evenimentului. Iar pentru a marca momentul, vedeta și-a făcut rapid un selfie în lift și i-a anunțat și pe fanii ei că s-a pus pe treabă.

alina_puscas_botez.jpg

alina puscas botez
Alina Pușcaș a început să pregătească botezul fetiței sale
foto: Arhiva Personală

 

„Gataaa!!! Azi, nu contează ce se întâmplă, trebuie să încep pregătirile pentru botez. Am așteptat cam mult, recunosc! Mi-am luat «agenduța» și am plecat la întâlnire. Să vedem ce ne iese”, a scris Alina Pușcaș, pe profilul personal de pe o rețea socială.

Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Mihai Stoenescu la 27 octombrie 2016, în jurul orei 8 dimineața. Cei doi mai au un băiețel pe nume Alexandru. 

Loading...
 
 

Citește și

 • alina puscas bebelus alina puscas a nascut

  Bucurie mare în marea familie Antena 1! Alina Puşcaş a născut miercuri dimineaţă, la ora 8.00, o fetiţă frumoasă şi perfect sănătoasă. Micuţa are 2,800 kg şi 49 cm, a primit la naştere nota 10, şi se află într-o rezervă, alaturi de mămica ei.

 • alina puscas

  Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu doar două săptămâni. În 27 octombrie a adus pe lume o mândrețe de fetiță ce va primi numele Melissa. Cum pe parcursul sarcinii a fost o graviduță activă, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" a decis să se mențină pe aceeași linie.

 • alina puscas

  Alina Puşcaş trăieşte din nou bucuria de a simţi în casă miros de bebeluş! Frumoasa prezentatoare de la "Te cunosc de undeva" a devenit luna trecută mămică de fetiţă. Ea mai are un băieţel, Alexandru, în vârstă de un an şi două luni cu iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

 • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

  Alina Puşcaş traversează o perioadă extrem de frumoasă. Este însărcinată în nouă luni cu al doilea copil şi urmează să aducă pe lume o fetiţă în mai puţin de trei săptămâni. Deşi burtica i-a crescut destul de mult şi îi dă adevărate dureri de cap, vedeta tv nu şi-a pierdut zâmbetul şi nu se ştie dacă nu cumva starea ei de euforie ascunde şi un alt un secret.