Alina Pușcaș, însărcinată pentru a treia oară, vorbește despre al patrulea copil! «Uite că nu mă mai opresc»

alina-puscas-mihai-stoenescu.jpg

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară
Foto Instagram

Alina Pușcaș a fost întrebată de admiratorii săi dacă ea și soțul ei mai au în plan să îți mărească familia după ce vedeta va aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului. Iată ce a răspuns actrița!

Alina Pușcaș este o mămică fericită, cu o frumoasă carieră în televiziune, care se pregătește din nou să întâmpine pe lume un bebe, vedeta aflându-se în prezent la a treila sarcină. Având puțin timp liber la dispoziție, Alina le-a răspuns prietenilor săi virtuali la câteva curiozități pe care aceștia le aveau de ceva vreme, printre care și marea întrebare: vor mai face actrița și soțul ei încă un copil sau se opresc la numărul 3?

De asemenea, fanii au fost curioși cum reușește protagonista din „Fructul oprit” să se împartă între carieră și viața de familie. „Este foarte greu de cele mai multe ori, dar nu prea am de ales. Trebuie să mă împart cumva. Deocamdată nu simt totuși că îmi suferă familia, ci mai degrabă cariera”, a venit rapid răspunsul Alinei. 

alina-puscas-familie1.jpg

Alina Pușcaș se pregătește să devină mămică pentru a patra oară
Foto Instagram

Alina Pușcaș, despre eventualitatea unei noi sarcini 

Aceasta este însărcinată în 4 luni cu ce-l de-al treilea copil al ei și al lui Mihai Stoenescu și a vorbit și despre eventualitatea unui nou bebe. Întrebată de fani dacă se gândeşte şi la cea de-a patra sarcină, Alina Puşcaş a explicat că intenționează să se oprească la trei copii, asta pentru că nu își dorește să se forțeze din punct de vedere fizic. Artista a susținut că sarcina prezentă îi cam dă bătăi de cap, fiindu-i adesea rău. 

„La 31 de ani am rămas prima oară însărcinată şi uite că nu mă mai opresc. Acum am făcut 35 de ani. Mi se pare incredibil. Nu cred că mai fac altul. Nu se mai poate. Fizic nu mai am voie", a spus Alina Puşcaş pe Instagram. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” mai are doi copii, o fetiță și un băiat, pe nume Melissa și Alexandru. „O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, spunea Alina Puşcaş în urmă cu aproape doi ani, după botezul fiicei, semn că Alina și Mihai Stoenescu, plănuiau deja venirea pe lume a celui de-al treilea bebe.

Alina Pușcaș va avea în curând trei copii

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des.

Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea”, a declarat Alina Pușcaș, pentru revista Viva. De curând, vedeta a povestit și prin ce întâmplări neplăcute a trecut cu bonele copiilor ei.

 

Loading...

Citește și

  • alina puscas mihai stoenescu

    O sarcină nu seamănă una cu alta, iar Alina Puşcaş poate să confirme, căci deja are experienţă. Însărcinată în 4 luni cu al treilea copil, prezentatoarea "Te cunosc de undeva" (Antena 1) aproape că a scăpat de stările de rău care nu i-au dat pace de la finele anului trecut şi au făcut-o să se îngrijoreze că ar suferi de ceva grav. Mai relaxată, vedeta tv a plecat într-o vacanţă la schi în Elveţia.

  • alina puscas

    Gravidă pentru a treia oară, Alina Pușcaș (33 de ani) așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe bebelușul. Își dorește un băiețel, dar apropiații au preconizat că va aduce pe lume o fetiță. Vedeta Antenei 1 și soțul său mai au împreună doi copii: un băiețel de patru ani și o fetiță de trei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1