Alina Pușcaș, emoționată până la lacrimi: ”Copiii mei au îmbrățișat televizorul”

alina-puscas-fructul-oprit-aniversare.jpg

Alina Pușcas a avut parte de momente de neuitat pe parcursul filmărilor la "Fructul oprit"
Foto: Antena 1

Îndrăgita actriță Alina Pușcaș, pe care telespectatorii o pot vedea în rolul Silviei, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul serialului ”Fructul Oprit”, mărturisește că sunt momente în care copiii ei reușesc să o emoționeze la maximum.

Alina a povestit o astfel de întâmplare pe care a trăit-o recent: ”A surprins Mihai (soțul ei-n.r.) un moment foarte drăguț. Eu eram la filmări, dar în același timp se și difuza ”Fructul Oprit”. I-a filmat pe copii, care m-au văzut la televizor și au mers să îmbrățișeze televizorul. Vă dați seama că mi l-a trimis Mihai și m-am emoționat, am început să plâng”, a declarat actrița în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Alina Pușcaș mărturisește că de-a lungul timpului a învățat foarte multe lucruri de la actorii experimentați și în continuare face același lucru, ajungând chiar la performanța de a se înțelege din priviri cu Carmen Tănase, cea care în serialul ”Fructul Oprit” joacă rolul Roxanei și este mama Silviei.

”Am învățat multe de la Magda Catone, de la Draga Olteanu și acum învăț multe de la Carmen Tănase. Câte puțin de la fiecare. Când ai un pic de antrenament îți dai seama din priviri ce vrea să-ți spună un om mult mai experimentat pe platoul de filmare. Doar din pleoape îmi dau seama ce îmi spune și mă încred în judecata ei”, spune Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au doi copii

alina_puscas_familie.jpg

alina puscas familie
Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au doi copii superbi
Foto: arhivă personală

 

Alina Pușcaș și-a găsit liniștea în brațele lui Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog, alături de care a întemeiat o familie superbă. Prezentatoarea "Te cunosc de undeva" este mămica a doi copii adorabili, băieţel şi fetiţă, aşa cum şi-a dorit mereu. Alexandru (3 ani) şi Antonia Melissa (2 ani), micuţii cuplului, s-au născut la diferenţă mică de timp. Alina a rămas însărcinată cu fetiţa la 8 luni după ce devenise mamă pentru prima dată. Ea şi-a împlinit astfel visul de a avea doicopii: “Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți”, declara 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1