Alin Oprea se menține în formă pentru noua iubită. Ultima vizită la doctor l-a costat 5000 de euro

alin_oprea_1_1.jpeg

Așa arată Alin Oprea acum: face mult sport și mănâncă sănătos
fotografii: Click!

În plină pandemie, vedetele și-au găsit timp să își rezolve probleme estetice care le dădeau bătăi de cap. Alin Oprea, Dorian Popa și Bogdan Boantă au intrat pe mâna medicului și și-au restaurat podoaba capilară.

Dacă Bogdan Boantă și Dorian Popa sunt deja la a doua intervenție de acest gen, Alin Oprea (45 de ani) a apelat pentru prima dată la o astfel de operație, deloc ieftină. Se pare că pentru două zile de implant, costul unei astfel de intervenții se ridică în jurul sumei de 5.000 de euro, în funcție de câte fire de păr trebuie implantate pentru ca operația să fie o reușită. De ce a decis Alin Oprea să își facă această intervenție? Artistul a venit chiar el cu lămuriri.

alin-oprea.jpg

Alin Oprea și Doctor Felix

“Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la Doctor Felix pentru implant de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr. Și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final, pentru că și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia. Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum, însă această metodă pe care doctor Felix o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a mărturisit Alin Oprea într-un instastory postat pe social media.

cu_iubita_1_1.jpeg

De mai bine de doi ani, el are o relație cu o brunetă datorită căreia s-a schimbat din toate punctele de vedere. Cei doi sunt fericiți împreună

După divorțul de Larisa, artistul investește mai mult în imaginea sa și are grijă să arate din ce în ce mai bine. Mai ales că are o nouă relație, despre care ne-a vorbit, în premieră, în acest interviu.   

Dorian Popa: "Mi-am umplut tâmplele și mi-am corectat conturul frunții"

Alin Oprea, Dorian Popa și Bogdan Boantă au postat pe rețelele de socializare amănunte din timpul intervențiilor pentru urmăritorii lor.
“A durat 4 ore și jumătate. Pentru transparență totală mi-am umplut tâmplele și mi-am corectat conturul frunții, pentru că sunt niște lucruri pe care mi le doream încă de mic. Bine, asta cu tâmplele nu mi-o doream de mic, pentru că, vreți să vă spun un lucru, a venit odată cu deșteptarea, cum spune Mamișor, cu ghilimele de rigoare… 32 de ani au venit la pachet și cu ceva fire de păr în minus”, a povestit Dorian Popa pentru internauți.

Și Bogdan Boantă s-a declarat încântat de implantul de păr la care a apelat, spunând că își dorește să iasă din pandemie precum Rahan. "Am ajuns din nou la clinică, mă simt tare bine aici cu oamenii ăștia minunați. Și  dacă tot e timp liber prea mult, mi-am rezolvat 
problema asta cu părul, îl vreau lung, îl vreau des, așa că o să ies Rahan din pandemie", a declarat artistul.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1