Alice Peneacă a dansat cu socrul, la ziua lui. Tatăl lui Bobby Păunescu a împlinit 80 de ani

nunta_bobby_paunescu_alice_peneaca_22.jpg

alice peneaca sexy topless
Alice şi Bobby Păunescu s-au căsătorit în 2015
foto: Click!

A fost petrecere mare în weekend, în familia magnatului Bobby Păunescu. Tatăl lui, celebrul om de afaceri George Constantin Păunescu, a împlinit o vârstă rotundă, 80 de ani, așa că cei dragi l-au aniversat la un restaurant de lux, din București. De la petrecere nu a lipsit superba Alice Peneacă, nora sărbătoritului, iar dansul celor doi a făcut senzație.

Momentele speciale adună toată familia alături. Asta s-a văzut și pe 19 mai, în ziua în care George Constantin Păunescu a împlinit 80 de ani. Tatăl regizorului și producătorului Bobby Păunescu (43 de ani) a făcut cinste la Casa di David, iar în jurul tortului, la o cupă de șampanie, s-au adunat cei mai importanți oameni din viața lui. Surpriză, nu au lipsit nici nora, nici cuscra, Alice Peneacă (26 de ani), respectiv Mihaela Peneacă, asta în ciuda faptului că la începutul lunii martie apăruseră zvonuri despre divorțul dintre Bobby și Alice. Cei doi, care au devenit soț și soție în vara lui 2015,  nu au confirmat, nici nu au infirmat, dar cert e este că o grămadă de indicii ne făceau să credem că nu mai formează un cuplu.

george-paunescu-alice-peneaca-nora-socru_1.jpg

Alice Peneaca George Constantin Paunescu
Alice Peneacă și George Constantin Păunescu au dansat pe melodia "Purple Rain"
foto: Instagram

Însă chiar dacă ar fi divorțat, prezența lui Alice la ziua socrului nu ar trebui să ne mire, căci cei doi au avut și au o relație excelentă, magnatul iubind-o pe superba Alice ca pe propria fiică. La petrecere, sărbătoritul a făcut senzație atunci când a invitat-o la dans pe Alice, pe celebra melodie a lui Prince, “Purple Rain”. Filmulețul a fost imediat pus pe Instagram chiar de către Bobby, semn că și el a fost emoționat de momentul respectiv. În plus, el i-a și scris tatălui un mesaj de mulțumire pe rețetele sociale: “La mulți ani, Tata! Tânăr al 80 de ani, iar acesta e doar începutul! Mi-ai dat șansa să pot studia acolo unde trebuie! Cu smerenie îți mulțumesc pentru tot!”.

Indicii ale divorțul dintre Bobby și Alice

-Pe 31 octombrie 2017, Alice a împlinit 26 de ani, însă soțul ei se afla la București, iar ea, în SUA
-Ultima oară s-au afișat împreună la concertul Depeche Mode de la Cluj, din iulie 2017
-Pe rețelele sociale cei doi nu au mai pus deloc poze împreună, lucru pe care înainte îl făceau constant
-Anul acesta, Alice s-a mutat definitiv la New York

dc_0478.jpg

Alice Peneaca nunta Bobby Paunescu
George Constantin Păunescu, la nunta fiului său cu Alice
foto: CLICK!
loading...
Loading...

Citește și

  • Ochii care nu se văd se uită! Zicala pare să fie valabilă şi pentru Bobby Păunescu şi Alice Peneacă. Ea a stat mai mult în America de când s-a măritat, iar el s-a ocupat de afaceri, în România. Toate acestea au erodat uşor-uşor relaţia, iar de câteva luni apropiaţii lor vorbesc de o despărţire oficială şi în acte. Discreţi cu viaţa personală, protagoniştii au refuzat să facă declaraţii pe seama divorţului.

  • Nu ştiu cum se face că mata, stelist autentic, fost investor (poate şi viitor...) al Stelei; mata, zic, şi cu mine, rapidist născut iar nu făcut, cum zice la Crez, suntem amici de o viaţă.