Alexandru Ciucu și Alina Sorescu i-au rupt turta fetiței lor! Ce a ales micuța

alexandru-ciucu-alina-sorescu-fetita-rupere-turta-1.jpg

Alexandru Ciucu Sorescu familie numeroasa
Alexandru și Alina sunt cei mai fericiţi părinţi din lume
Foto: Arhivă personală

Alexandru Ciucu (38 de ani) și Alina Sorescu (28 de ani) au organizat duminică seara (18 ianuarie) ceremonia tradițională a ruperii turtei fetiței lor, Elena Carolina.

Micuța, care pe 12 ianuarie a împlinit un an, a fost sărbătorită alături de bunicii ei, de nași, de rude și prieteni apropiați ai părinților săi. Așa cum prevede tradiția, Elena Carolina a avut ocazia să aleagă de pe o țăviță obiecte care, conform superstiției, îi prevestesc destinul și cariera. Fetița a ales trei obiecte: microfonul, semn că va urma o carieră artistică, precum mama ei, cheile de la mașină, simbolizând că va dori să fie independență și va călători mult, iar, în final, metrul de croitorie, spre încântarea tatălui ei, care ar prevesti că va continua tradiția familiei sale în domeniul modei.

alexandru-ciucu-tavita-elena_carolina.jpg

Micuţa a ales de pe tăviţă microfonul, cheia de la mașină și centimetrul
Foto: Arhivă personală

“A luat întâi microfonul, apoi cheia de la mașină și centimetrul, așa că suntem amândoi încântați că a pus mâna pe câte ceva de la fiecare dintre noi. Chiar dacă ne va urma sau nu, noi o vom sprijini în orice va alege să facă mai târziu. Ne așteptăm să ia microfonul pentru că îi place foarte mult să danseze și e foarte receptivă, mai ales la muzica pe care o cântă mami la școala ei de muzică pentru copii”, a mărturisit Alina Sorescu.

tort-fiica-elena-carolina.jpg

Alina Sorescu Alexandru Ciucu eveniment traditie
Alina Sorescu a mărturisit că îşi doreşte mai mulţi copii
Foto: Arhivă personală

Elena Carolina a primit din partea nașilor o tăviță personalizată, o brățară de argint, haine, jucării și un delicios tort cu mousse de fistic și vișine. Micuța a fost cuminte pe toată durata petrecerii, chiar dacă încă mai prezenta simptomele unei răceli cu care s-a pricopsit în ultimele zile. “A fost foarte zâmbăreață, deși nu era complet refăcută după o răceala, a exersat mersul printre mesele cu invitați și ne-a arătat cât de mult îi place să pozeze”, a povestit emoţionat Alexandru Ciucu.

Elena Carolina a venit pe lume pe 12 ianuarie 2014, fiind primul copil al soților Alexandru Ciucu – Alina Sorescu. 

alexandru-ciucualina-sorescu-fetita-rupere-turta-2.jpg

Alina Sorescu Alexandru Ciucu eveniment traditie
Elena Carolina a avut ocazia să aleagă de pe o țăviță obiecte care, conform superstiției, îi prevestesc destinul și cariera
Foto: Arhivă personală

 

Loading...

Citește și

  • Alina Sorescu şi alesul inimii sale, designerul Alexandru Ciucu, îşi vor uni destinele în septembrie. Cântăreaţa va fi o mireasă răsfăţată, în ziua evenimentului schimbând 3 rochii, toate create de soţul ei, croitorul Casei Regale.

  • Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au unit destinele în luna septembrie, iar la câteva zile de la ceremonie au şi plecat la aeroport, cu destinaţia China. În luna de miere, cei doi au făcut cumpărături în bazar, au mers la Marele Zid Chinezesc şi în Oraşul Interzis.