Alexandru Bittman pune muzică dance prin discoteci

12-13-vedete-2-col-alex-bitman.jpg

Alex are deja un nume de scenă: Sybro

Fiul cel mare al lui Dan Bittman, Alex, este un adevărat exemplu pentru tinerii din ziua de astăzi.

După ce a reuşit să treacă cu brio examenul de Bacalaureat, cu o medie generală de 7.36, el şi-a programat o vacanţă activă. Pe lângă faptul că munceşte aproape zilnic la noua afacere deschisă de tatăl său, un parc de sporturi nautice pe malul Lacului Sulimanu, tânărul se dedică şi muzicii: “Alex, băiatul meu cel mare, vine în fiecare zi şi mă ajută. De exemplu, duminica trecută, a stat aici peste opt ore, fapt care mă bucură foarte mult”, ne-a declarat solistul trupei Holograf. Alex Bittman are nume de scenă Sybro şi deja a lansat până în prezent remix-uri pentru artişti precum Dan Bălan şi Lora. Dar, el pune muzică şi în discoteci.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dan Bittman, Holograf, parc nautic, Sulimanu, Unplugged la Teatru, Teatrul National, TNB, afaceri vedete

    În familia lui Dan Bittman (55 de ani) banii se câştigă cu sudoarea frunţii. Cel mai bun exemplu este fiul cel mare al artistului, Alexandru, care imediat după ce a dat Bacalaureatul a intrat în câmpul muncii. Adolescentul munceşte în fiecare zi la afacerea deschisă recent de tatăl său.

  • bittman pizza

    Dan Bittman rămâne un burlac convins şi un veşnic cuceritor! Deşi are trei băieţi cu Liliana Ştefan, iubita sa de mai bine de 25 de ani, artistul a lăsat să se înţeleagă faptul că nu a ajuns cu textiera în faţa altarului pentru că ar fi fost refuzat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1