Jurata care era să moară pe scena Eurovision a revenit la muncă

img_8105.jpg

Alexandra Cepraga (mijloc) a fost prezentă vineri la Semifinala Naţională Eurovision 2016
foto: Tatiana Solomon

La doi ani de când s-a accidentat grav căzând de pe scena Selecţiei Naţionale Eurovision din Braşov, Alexandra Cepraga (64 de ani), mama actriţei Kitty Cepraga, a revenit la muncă. Ea a făcut parte vineri seară (4 martie) din juriul Semifinalei Naţionale Eurovision 2016, alături de Horia Moculescu, Zoli Toth, Cezar „The Voice” Ouatu și Randi.

Alexandra Cepraga, regizor muzical în TVR, s-a accidentat grav în urmă cu doi ani, la Braşov, acolo unde a jurizat finala naţională Eurovision. În urma căzăturii, Alexandra Cepraga s-a lovit foarte rău şi s-a ales cu un umăr dizlocat şi mai multe contuzii la nivelul picioarelor. De durere, juratul şi-a înghiţit limba, fiind la un pas de moarte. Din 2014 şi până în prezent, aceasta a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, iar acum se simte excelent.

Drept dovadă, Alexandra Cepraga a revenit la locul de muncă, ea fiind prezentă, din nou, în juriul de specialiate la Semifinala Naţionale Eurovision 2016, care a avut loc vineri, de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Ei sunt cei șase finaliști la Eurovision România 2016

În Semifinala Eurovision România 2016, care anul acesta are loc în Sala Sporturilor din Baia Mare, 12 melodii și-au disputat un loc în finala Eurovision România 2016, programată duminică (6 martie). Prezentatorii evenimentului au fost Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, și Ioana Voicu. Cei șase finaliști care au fost aleși pentru etapa de duminică (6 martie) sunt: Ovidiu Anton – „Moment of Silence”, Dream Walkers – „Let It Shine”, Florena – „Behind The Shadows”, M I H A I – „Paradisio”, Vanotek feat. The Code & Georgian – „I’m Coming Home” și Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ - „The Voice”.

Marea finală naţională Eurovision 2016 va avea loc duminică, 6 martie, începând cu ora 20.30, tot la Sala Sporturilor din Baia Mare.

loading...
Loading...

Citește și

  • Scene de groază, sâmbătă seara, pe scena Eurovision de la Braşov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu îl va putea uita niciodată, cu atât mai mult cu cât era să o coste viaţa. Doi angajaţi din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile îngrozite ale concurenţilor.

  • Actriţa Kristina Cepraga (35 de ani), stabilită din 2006 la Roma (Italia), se poate considera, pe bună dreptate, o femeie fericită. În interviul acordat revistei OK!, senzuala blondă a povestit despre soţul ei, James Goodwin (37 de ani), britanic de origine franceză, dar şi despre drăgălaşa lor fetiţă, Aurora-May (6 luni), care le-a înveselit casa.

  • Alexandra Cepraga a participat, miecuri seară, la lansarea oficială a Școalii Națională de Folclor, ce s-a desfășurat la restaurantul Moara lu' Bucur, în prezența a numeroase personalități. Aceasta este și prima ieșire în public a regizorului muzical, de la accidentul suferit pe scena selecției naționale a concursului Eurovision, ce a avut loc, pe 1 martie.

  • Vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare, a avut loc Semifinala Eurovision România 2016. Evenimentul a fost transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro.