Alex Velea nu și-a primit nici acum banii de la naşul Lucian Mitrea

cata6266.jpg

Alex Velea, Lucian Mitrea, Andreea Banica, scandal, razboi rude celebre, datorie, teapa, vedete certate, impresar
În 2010, Lucian și Andreea i-au cununat pe Alex și pe Ana
foto: CLICK!

Vara trecută, Click! a scris, în exclusivitate, despre procesul intentat de Alex Velea împotriva impresarului Lucian Mitrea, naşul său la cununia cu mulatra Ana. Solistul avea de primit o sumă de bani de la un concert susţinut de Revelion, iar pentru că nu s-a înțeles cu Mitrea l-a dat în judecată. Deși decizia instanței i-a fost favorabilă lui Velea, acesta n-a primit nici până acum banii care i se cuvin.

Este de notorietate scandalul dintre Alex Velea (33 de ani) și Lucian Mitrea (38 de ani), soţul interpretei Andreei Bănică. Velea avea de recuperat de la firma impresarului aproape 4.700 de euro și, pentru că nu s-au înţeles de vorbă bună, au ajuns în instanţă. În 2016, firma lui Velea, “SC Fratziwear SRL”, a dat în judecată “VIP Booking SRL”, firma de impresariat a lui Lucian Mitrea, care are să-i restituie lui Velea suma de 21.504 lei, aproximativ 4.700 de euro. S-ar părea că această sumă este onorariul unui concert mai vechi, susţinut de Alex Velea la un Revelion. Solistul şi echipa sa de management au recunoscut la vremea aceea pentru Click! că procesul există şi continuă.

velea_si_antonia.jpg

alex velea
Antonia și Alex Velea formează un cuplu din 2013
Foto: Instagram

La rândul său, contactat telefonic, impresarul Lucian Mitrea a preferat să nu intre în detalii. Procesul a fost înregistrat pe 12.12 2016, la judecătoria Cornetu, iar instanţa i-a dat dreptate lui Velea în mai 2017: “Admite cererea formulată de reclamanta SC Fratziwear SRL, în contradictoriu cu pârâta SC Vip Booking SRL. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 21.504 lei, reprezentând contravaloarea serviciului prestat şi penalităţi de întârziere, calculate de la data scadenţei până la data achitării debitului”. Timpul a trecut şi Click! a aflat că Alex Velea nu şi-a primit nici acum suma de bani şi asta din cauza birocraţiei. În unele cazuri, redactarea și motivarea unei sentințe judecătorești a durat chiar și un an (vezi cazul fraților Dolănescu), deși termenul prevăzut de lege este de 30 de zile. “Judecătorul trebuia să emită de aproape un an acea hotărâre redactată, dar iată că nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi”, ne-au spus surse din anturajul solistului.

Loading...

Citește și

  • Rudă, rudă, dar brânza-i pe bani! De cele mai multe ori, colaborările muzicale dintre artişti şi impresari se termină la tribunal din cauza neînţelegerilor financiare. Este şi cazul lui Alex Velea, care are de luat de la firma lui Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, aproape 4.700 de euro. Se pare că nu s-au înţeles de vorbă bună, aşa că au ajuns în instanţă.

  • Au fost odată prieteni buni, ba chiar s-au și înrudit, căci Andreea Bănică și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, au devenit nașii de cununie ai lui Alex Velea și a fostei lui soții, Ana. Lucrurile păreau unse cu miere, însă acum au degenerat, iar asta din cauza banilor. Solistul și-a dat nașul în judecată și îl acuză că nu i-a dat 4700 de euro, bani pe care ar fi trebuit să-i ia la un concert.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1