A ajuns la "Splash! Vedete la apă", dar nu ştie să înoate! Andreea Antonescu are emoţii mari

andreea_antonescu.jpg

andreea antonescu splash vedete la apa splash
Andreea Antonescu
foto: Antena 1

Vara aceasta va fi una cu adevărat palpitantă pentru Andreea Antonescu. Cântăreaţa a fost provocată să intre în competiţie la bazinul olimpic de la Bacău. Artista va participa la "Splash! Vedete la apă!" deşi nu ştie să înoate.

Andreea Antonescu va încerca să-și depășească limitele și să-și demonstreze curajul, în această vară, la “Splash! Vedete la apă”, show-ul care va începe, în curând, la Antena 1.

"Îmi place enorm acest show, jur! Este cel mai tare proiect de televiziune la care am participat până acum”, a declarat fosta componentă a trupei Andre.

Andreea Antonescu și-a dorit să învețe să execute sărituri în apă de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri, chiar dacă nu știe să înoate.  Crede că, în acest sens, o va ajuta faptul că este foarte ambițioasă. Dacă va reuși ea această performanță, telespectatorii vor afla în curând, la Antena 1, în cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”. Andreea Antonescu participă alături de alte 39 de vedete. Printre ele se numără actriţa Diana Dumitrescu, solistete Sylvia Sârbu şi Nicoleta Nucă, vedeta tv Roxana Ciuhulescu, Flavia, vecina de la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Show-ul este prezentat de Pepe, Diana Munteanu şi Alina Puşcaş.  

Vara această va fi plină de provocări pentru Andreea! -> http://bit.ly/1TARkfc

Posted by Click.ro on Friday, June 19, 2015

Loading...

Citește și