Aici va avea loc nunta lui Nicolae al României. Uite cum arată şi care e povestea Cazinoului din Sinaia

nicolae-al-romaniei-nunta-la-cazinoul-din-sinaia-1-403x400.jpg

Nicolae al României se va cununa religios cu Alina-Maria Binder
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Nepotul Regelui Mihai şi aleasa inimii sale, Alina Binder, vor face pasul cel mare la finele lunii septembrie, la Sinaia, în „Capitala Regalităţii”.

Nicolae al României (Nicholas Medforth-Mills în acte) se va cununa religios cu Alina-Maria Binder (care va folosi după nuntă titulatura Alina de Roumanie) în localitatea istorică prahoveană Sinaia, de la poalele munţilor Bucegi. Cei doi îşi vor primi oaspeţii la Cazinoul din Sinaia, devenit între timp monument şi simbol al acestei aşezări aristocrate.

Iată povestea Cazinoului din Sinaia

După ce Regele Carol a ales Sinaia drept reşedinţă regală de vară şi a comandat ridicarea Castelului Peleş, interesul pentru mica localitate de pe Valea Prahovei a crescut brusc. Multe persoane din anturajul regelui şi din protipendada politică şi economică românească au investit ridicându-şi, cu o viteză de neînchipuit, vile (adeseori cu aspect de mici palate), animând locul cum nu se mai întâmplase niciodată în trecut. În 1912, încă se vindeau parcele şi loturi pentru construcţia de noi vile şi case, iar după al doilea război balcanic (1912-1913) şi după Primul Război Mondial, unii dintre combatanţii de pe front au fost improprietăriţi cu loturi la Sinaia.

Citește mai departe!

loading...
Loading...