Află pe cine a sunat Iulia Vântur după ce a fost invitată să prezinte Cerbul de Aur

iulia-vantur-portret.jpg

Iulia Vântur a fost foarte surprinsă atunci când i s-a propus să prezinte Festivalul Cerbul de Aur
Foto:Arhivă personală

Iulia Vântur a declarat că se simte extrem de onorată ca a fost invitată să prezinte Festivalul Cerbul de Aur.

Aceasta a povestit că nu se afla în țară atunci când a primit aceasta ofertă şi pe moment a fost surprinsă, neştiind ce se întâmplă. Prima persoana pe care a sunat-o a fost mama sa, care s-a bucurat foarte mult, având în vedere că Iulia participase la acest festival doar în calitate de spectator până să primească propunerea de nerefuzat. În cadrul conferinței de joi, 30 august de la Brașov, Iulia a declarat ca a fost încântată să cunoască personal artiști cu a căror muzică a crescut. Printre aceştia s-a numărat şi Corina Chiriac, care i-a oferit miercuri seară câteva sugestii în culise.

 

Loading...

Citește și

  • De săptămâna trecută, de când a revenit în ţară, Iulia Vântur (38 de ani) se află într-o cursă contra cronometru. Va prezenta „Cerbul de Aur” de la Braşov, în zilele de 30, 31 august şi 1 septembrie, iar pentru asta se pregăteşte intens. Printre drumuri la TVR, vizite la stilişti, program de sală şi ore de vocalize, vedeta ne-a vorbit şi despre viaţa ei în India.

  • Paula Seling pare să întinerească pe zi ce trece, iar la Cerbul de Aur, unde a concertat, artista a radiat. La aproape 40 de ani, Paula Seling a arătat impecabil pe scena de la Brașov a Cerbului de Aur.