Adriana Bahmuţeanu: "Soţul meu îi ameninţă pe copii că o să le taie puţa" - VIDEO EXCLUSIV

familia-prigoana.jpg

familia Prigoana
Adriana Bahmuţeanu, Silviu Prigoană, Maximus şi Eduard

A reînceput războiul în familia Prigoană. Neînţelegile dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au ajuns până la inspectorii Autorităţii Tutelare sector 3. Cei doi soţi s-au reclamat unul pe celălalt, miza acestui nou atac reciproc fiind copiii lor.

Apele sunt în continuare tulburi în căsnicia Adrianei Bahmuţeanu (40 de ani) şi a lui Silviu Prigoană (50 de ani). Fiecare dintre cei doi soţi se menţine ferm pe poziţie. Nici unul dintre ei nu pare dispus să lase de la el. Problemele lor au ajuns din nou în vizorul inspectorilor de la Autoritatea Tutelară sector 3. Cea care a dat startul a fost Adriana Bahmuţeanu, proaspăt externată după operaţia de hernie ombilicală. Într-o sesizare trimisă către această instituţie, ea susţine că micuţii Maximus (6 ani) şi Eduard (3 ani şi 9 luni) sunt afectaţi emoţional de comportamentul tatălui lor, pe care-l acuză că îi încalcă drepturile părinteşti.

„Îmi interzice în mod constant deplasarea cu copiii noştri în parc sau la un loc de joacă - practic, nu-mi dă voie să ies singură cu copiii din domiciliul comun (...) Soţul meu mă jigneşte în mod repetetat în faţa copiilor, spunându-le acestora că «mama minte», «mama e vrăjitoare», «mama e o tâmpită» sau îmi adresează cuvinte urâte în prezenţa copiilor, gen «cioară», «cioară de Pantelimon», «nenorocită»”, a scris Adriana Bahmuţeanu în sesizarea făcută către Autoritatea Tutelară sector 3. De asemenea, vedeta li se mai plânge inspectorilor autorităţii că soţul ei „întreţine o atmosferă tensionată în casă, are un comportament dur şi autoritar cu copiii”.

„Soţul meu nu îmi permite să îmi liniştesc copiii noaptea dacă aceştia plâng, ba, mai mult, îi ameninţă că «o să le taie puţa şi o să-i facă fetiţe dacă mai vor cu mami», a mai scris vedeta în actul trimis către Autoritatea Tutelară, în finalul sesizării ea cerând o nouă anchetă socială la domiciliu, dar sugerând şi necesitatea de consiliere parentală şi psihologică.

Prigoană îşi acuză soţia că nu stă cu băieţii
La rândul său, Silviu Prigoană a contracarat acţiunea soţiei sale răspunzându-i la sesizare şi făcându-i la rândul său reproşuri grave. În documentul trimis către aceeaşi Autoritate Tutelară, Prigoană îi demontează acesteia pas cu pas acuzaţiile, aducându-le la cunoştinţă inspectorilor propria variantă.

Programul de serviciu încărcat al soţiei mele o determină pe aceasta să petreacă foarte puţin timp cu copiii noştri, aceasta plecând dimineaţă de acasă şi revenind numai la ora cinei, respectiv 19.30. Sunt nenumărate serile când soţia mea ajunge acasă foarte târziu, după ce copiii dorm”, a menţionat milionarul în răspunsul la sesizarea făcută de soţia sa. Afaceristul mai sugerează faptul că vedeta tv nu stă cu cei mici, motivând că trebuie să meargă la coafor, cosmetică sau deschiderea unui nou magazin, în timp ce el are grijă ca programul micuţilor să fie extrem de variat: înot, patinaj, tenis, pictură, traforaj.  „În ultimele trei luni, la orice rugăminte adresată soţiei de a ne însoţi în călătoriile făcute cu copiii noştri, aceasta refuza”. 

În stilul caracteristic, apărarea construită de Prigoană are şi accente ironice. „Sintagma «cioară de Pantelimon» a fost auzită de la tatăl soţiei mele acum 12 ani, la nunta noastră, nemaifiind folosită niciodată de mine de la naşterea copiilor”, a mai scris milionarul în sesizarea adresată Autorităţii Tutelare, pe care o încheie cu menţiunea că nu se opune unei noi anchete sociale.

 

În pragul celui de-al patrulea divorţ

Mariajul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană a început să scârţâie din nou în decembrie, anul trecut. Motivul? O sumă de bani importantă pe care vedeta ar avea-o de recuperat de la Etno TV, postul condus de Honorius Prigoană. Buba s-a spart, însă, în luna mai şi nimic nu pare să-i mai tempereze pe cei doi soţi.

La un moment dat, Prigoană şi-a anunţat intenţia de a divorţa. Ar fi fost cel de-al patrulea divorţ al cuplului. Între timp, s-a răzgândit, cel puţin pentru moment, dar problemele din căsnicia lui par să nu se mai termine. Ieri după-amiază, Silviu Prigoană a dat cu subsemnatul la Secţia 10 de Poliţie. El s-a prezentat în faţa oamenilor legii după ce soţia lui i-a făcut plângere că, acum câteva săptămâni, într-una din nopţi, nu a lăsat-o să intre în casa în care stau împreună. Afaceristul şi-a justificat atunci decizia prin faptul că Adriana Bahmuţeanu a venit beată şi pusă pe scandal, iar el a dorit să-i protejeze pe copii.

 

 

Loading...
 
 

Citește și