Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, 5 divorţuri cu scandal

silviu_prigoana-adriana_bahmuteanu_am_0166_14.jpg

Foto
Copiii Adrianei și ai lui Silviu Prigoană vor fi consiliați psihologic
Foto:Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

S-a repornit scandalul între Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, copiii celor doi fiind extrem de afectaţi de certurile fără sfârşit ale părinţilor. Filmuleţul în care unul dintre băieţi apare legat ţipând ca din gură de şarpe cu mama lui lângă el a reaprins scânteia între cei doi foşti soţi, care nu au îngropat securea războiului nici la aproape patru ani de la ultimul divorţ.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu mai formează un cuplu în acte de aproape cinci ani, dar ultimul divorţ nu le-a adus liniştea. În tot acest timp, cei doi s-au atacat de câte ori au avut ocazia şi cel mai mult şi-au adus acuzaţii referitoare la copii. Prezentatoarea tv a vrut să-l decadă din drepturile părinteşti, iar omul de afaceri a cerut ca cei mici să locuiască doar la el şi să urmeze şcoli private. Ultimul video în care Adriana Bahmuţeanu apare în pat lângă băieţelul ei legat de mâini şi de picioare l-a făcut să explodeze pe Silviu Prigoană. Peste nici două săptămâni, cei doi foşti soţi au din nou termen la instanţa de judecată.

bahmu8-9-vedete-bahmu-zoom-.jpg

adriana bahmuteanu copii scoala privata proces
Adriana a cerut custodie unică a celor doi copii, iar Silviu vrea ca micuţii să aibă domiciliul în vila lui
foto: arhiva personală

Ultimul divorţ i-a adus Adrianei Bahmuţeanu numele de familie anterior, suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată şi o pensie alimentară pentru cei doi copii de 33.2% din veniturile tatălui, custodia fiind comună. 

Bahmu şi Prigoană au divorţat ultima dată în primăvara lui 2015

Telenovela lui Bahmu şi Prigoană a început în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul.

Câţi copii au Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană

Cei doi foşti soţi se ceartă în continuare, iar cei doi copii Maximus (8 ani) şi Eduard (6 ani) sunt cei care suferă cumplit. Prigoană şi-a dorit să aibă custodie exclusivă asupra micuţiilor, iar Adriana a luptat şi ea pentru aceleaşi drepturi. Niciunul dintre ei nu le-a primit prin partea judecătorilor. Adriana Bahmuţeanu crede că acest uştim scandal a fost "fabricat" de către fostul ei soţ în mod special. „Este a nu ştiu câta plângere penală pe care fostul meu soţ mi-o înaintează. (...) În imagini este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamaţiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabileşte custodia şi domiciliul copiilor. (...) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a influenţa opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat, tocmai pentru a încerca să ia copiii”, a declarat Bahmuţeanu la Antena Stars. Vedeta a depus şi ea o plângere împotriva lui Prigoană. ”Am fost şi eu la poliţie şi am depus o plângere penală împotriva domnului Prigoană. (...) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanţele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la tv”, a mai spus ea.

 

Citeşte şi:

Adriana Bahmuţeanu nu a reuşit să-l decadă pe Prigoană din drepturile părinteşti. Instanţa i-a respins cererea

Adriana Bahmuţeanu a ajuns iar cu copilul la spital

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Silviu Prigoană a făcut o serie de acuzaţii grave la adresa fostei soţii, Adriana Bahmuţeanu. El susţine că cei doi copii ai lor ar fi fost bătuţi de mama lor. Bahmu a fost prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show, pentru a se apăra în acest scandal şi a făcut o serie de declaraţii-şoc, printre care faptul că Maxiumus, pe care l-ar fi torturat, ar fi bolnav psihic, iar că tatăl lor ar fi şi el diagnosticat de un psihiatru.

  • adriana bahmuteanu nas operatii scandal batai

    A ajuns la capătut puterinilor! La patru ani de la divorţul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu nu reuşeşte să schibe două vorbe cu fostul soţ legate de creşterea şi educaţia copiilor. Supărată că omul de afaceri a târât-o atâta timp prin tribunal, în tot felul de procese, vedeta de televiziune este decisă să deschidă ea o acţiune în instanţă prin care să-i suprime dreptul de a lua decizii în privinţa celor doi băieţi.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5