Adriana Bahmuţeanu a ajuns iar cu copilul la spital

bahmu_copii.jpg

monica pop proces adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu are doi copii din mariajul cu Silviu Prigoană, Eduard (7 ani) şi Maximus (9 ani)
Foto: Arhiva personală

În ultimele trei luni, Adriana Bahmuţeanu s-a plimbat numai pe la spitale. De data aceasta nu vedeta a fost cea care a avut nevoie de vreo cosulataţie sau intervenţie chirurgicală, ci fiul ei cel mare, Maximus. Copilul de 9 ani al vedetei a ajuns la secţia ORL, având cel mai probabil probleme ale căilor respiratorii. Şi în această vară, Maxi şi-a speriat teribil mama după mai multe episoade de tuse persistentă.

Adriana Bahmuţeanuj respiră uşurată după câteva zile de calvar. Prezentatoarea tv a fost extrem de îngrijorată pentru fiul ei cel mare, Maximus, care a primit îngrijiri de la medicii Spitalului Grigore Alexandrescu. Vedeta nu este la prima experienţă nefericită. În luna august, ea a ajuns la aceeaşi unitate medicală, cu acelaşi copil.  

adriana bahmuteanu copil spital grigore alexandrescuZoom
Adriana Bahmuţeanu şi-a externat băieţelul
Foto: arhivă personală

"Mulţumesc medicilor de excepţie de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu ajutorul cărora am depăşit un moment dificil din viaţa noastră! Cuvintele sunt prea puţine pentru a descrie ce se întâmplă în sufletul unei mame când ştie că puiul ei nu se simte bine! Iar eu am pus întotdeauna pe primul plan sănătatea şi siguranţa copiilor mei şi chiar dacă am stat cu sufletul la gură şi am avut emoţii, până la urmă totul a ieşit perfect şi am plecat acasă fericiţi şi sănătoşi!", a notat prezentatoarea pe contul ei de siocializare.

De fiecare dată, când cei mici au probleme de sănătate, Adriana Bahmuţeanu nu se poate adresa decât medicilor de la spitalele de stat. Vedeta a explicat că Silviu Prigoană, fostul ei soţ, nu îşi acordul pentru ca cei doi băieţi să meargă la cabinete private.

"Am venit aici pentru că eu nu am voie să merg la medici privaţi decât cu acordul tatălui. Altfel fostul meu soţ dă în judecată toţi medicii.

E îngrozitor să fii mamă şi să fii neputincioasă. Să vezi cum copilul tău suferă şi să nu poţi să faci nimic, pentru că niciun medic nu se bagă de frică să nu fie dat în judecată”, spunea Adriana Bahmuţeanu, cu doar câteva luni în urmă.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • adriana bahmuteanu iubit

  Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

 • bahmuteanu

  Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu pot să cadă la pace orice ar fi. Au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar şi asupra programului de vizitare. Micuții au petrecut vacanța de iarnă alături de tatăl său, dar când Adriana a mers să-i ia acasă, surpriză!, omul de afaceri a decis să profite de vacanța extinsă de decizia Gabrielei Firea și să mai țină băieții la el.

 • silviu prigoana adriana bahmuteanu

  După un an petrecut prin tribunale, Adriana Bahmuţeanu a mai obţinut o victorie în faţa fostului soţ. Vedeta tv a câştigat procesul prin care Silviu Prigoană îi cerea ca cei doi băieţi ai lor să înveţe la şcoli private. După îndelungi dezbateri, prezentatoarea a obţinut dreptul de a-şi lăsa copiii la o unitate de învăţământ de stat.

 • adriana bahmuteanu iubit bacau

  Adriana Bahmuţeanu simte fluturi în stomac. Este curtată de un bărbat chipeş din Bacău care îi face declaraţii de dragoste ce o fac să se simtă ca în liceu. Deşi, brăbatul încearcă de mai mult timp să aibă o relaţie cu vedeta tv, prezentatoarea vrea mai întâi să se "tuneze" şi apoi să răspundă invitaţiilor lui Mihai.