Adriana Bahmuţeanu nu a reuşit să-l decadă pe Prigoană din drepturile părinteşti. Instanţa i-a respins cererea

copii_prigoana.jpg

copii silviu prigoana
Silviu Prigoană are doi băieţi cu Adriana Bahmuţeanu
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Meciul Adriana Bahmuţanu-Silviu Prigoană continuă. Cei doi sunt la cuţite pentru copii. Vedeta tv şi afaceristul au împreună doi băieţi, Maximus (8 ani) şi Eduard (6 ani), care în prezent se află în grija mamei lor. Prezentatoarea tv a cerut recent judecătorilor să-i suprime lui Silviu Prigoană dreptul de a lua decizii în privinţa celor doi băieţi.

Copilul cel mare al Adrianei Bahmuţeanu nu va merge la şedinţe de consiliere psihologică, iar tatăl lor nu este forţat să-l însoţească. Judecătorii au respins cererea vedetei tv în acest sens, aşadar cei doi părinţi se vor lupta în continuare pentru drepturile copiilor în instanţă.  

silviu_prigoana-adriana_bahmuteanu_am_0166_14.jpg

Foto
Adriana nu a reuşit să-i suprime drepturile lui Silviu Prigoană
Foto: arhivă personală

"Este respins capătul de cerere având ca obiect suplinirea acordului pârâtului (n.r. Silviu Prigoană) privind efectuarea unor eventuale şedinţe de evaluare psihiatrică şi consiliere psihiatrică în cadrul unui spital de stat cu un doctor psihiatru cu competenţe psihiatrice, ca neîntemeiat. Respinge capătul de cerere având ca obiect obligarea pârâtei DGASPC Sector 5 de a include părţile şi minorul în cadrul unui program de evaluare şi de consiliere psihologică, ca rămas fără obiect. Respinge cererea reclamantei privind obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Ia act că pârâtul nu solicită cheltuieli de judecată", se arată în hotărârea instanţei din 5 decembrie. Aceasta nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de cinci de zile de la pronunţare.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au separat de patru ani, dar tot nu au îngropat securea războiului. Vedeta tv a povestit recent că nu se poate înţelege cu fostul ei soţ asupra niciunei probleme legate de copii, pentru că el refuză să discute.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu-şi vorbesc deloc

"Eu cu omul ăsta nu ne-am spus o vorbă în patru ani de când am divorţat. I-am spus că vreau să ne vedem, cu avocaţi sau fără, să vorbim despre cei doi copii şi refuză. Şi la tribunal când ne-am întâlnit, eu l-am salutat, iar el mi-a adus injurii. El nu este de acord cu nimic pentru copii. Nu vrea să le dau vreun tratament atunci când au nevoie, să-i înscriu la vreun sport sau la afterschool. Vreau să-l decad din drepturile părinteşti şi am şanse sută la sută să şi reuşesc. Nu mai vreau să se interpună el. Va avea dreptul la relaţii personale cu copiii, dar nu să decidă ce şcoală fac şi ce pastile iau. Le-a făcut plângere tuturor medicilor care au prescris până şi homeopate copiilor. Aşa ceva nu se mai poate", povestea disperată Bahmu în urmă cu o lună la "Xtra Night Show".

În replică, Silviu Prigoană a declarat pentru Click! că fosta lui soţie poartă de fapt un război împotriva propriilor ei copii. "Nici nu prea mai pot să comentez ce se întâmplă. Câte plângeri mi-a deschis, cu una în plus sau în minus...Mă lasă rece atitudinea ei. Tutela nu este un drept, este o obligaţiei. ea nu se judecă cu mine, ci se judecă împotriva copiilor. Pe mine nu mă poate pedepsi nimeni. Eu mă supun justiţiei. Ce spune instanţa, aia fac", ne-a spus omul de afaceri.   

 

Citeşte şi:

Prigoană și Bahmu sunt din nou în scandal pentru copii

Adriana Bahmuţeanu, cu copilul de urgenţă la spital! Ce s-a întâmplat

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • silviu prigoana copii

  Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se află în proces pentru că omul de afaceri îşi doreşte ca cei doi copiii ai lor să urmeze cursurile unei şcoli private, iar vedeta de televiziune susţine că nu ar fi indicat să facă acest lucru.

 • bahmuteanu, prigoana, procurori, botez

  Telenovela Bahmuţeanu-Prigoană continuă. În timp ce afaceristul Silviu Prigoană încearcă să ducă o viaţă fără griji şi se distrează la petreceri, prezentatoarea Antena Stars face ce face şi iar dă de necaz. Adriana a fot audiată la DIICOT, după ce i-au fost golite conturile pe care-şi încasa salariul.

 • bahmuteanu

  Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu pot să cadă la pace orice ar fi. Au divorţat în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar şi asupra programului de vizitare. Micuții au petrecut vacanța de iarnă alături de tatăl său, dar când Adriana a mers să-i ia acasă, surpriză!, omul de afaceri a decis să profite de vacanța extinsă de decizia Gabrielei Firea și să mai țină băieții la el.

 • adriana bahmuteanu iubit

  Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5