Ce spun copiii când Adriana Bahmuțeanu îi cheamă acasă de la Prigoană

bahmu-baieti.jpg

adriana bahmuteanu copii
Adriana Bahmuțeanu, alături de Maximus și Eduard
foto: arhiva personală

Războiul fără sfârșit dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană pare să continue prin copiii fostului cuplu năbădăios. Deși s-au înțeles ca Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani) să petreacă de Crăciun cu tatăl lor și de Revelion cu mama, în utimele zile, Bahmu și Prigoană au ajuns iar la cuțite pentru că puștii nu mai vor să plece de la tatăl lor, cu care au fost în America.

După o vacanță de vis în SUA alături de tatăl lor și de noua iubită a acestuia, Maximus și Eduard nu se mai dau plecați la Prigoană. În pragul plecării către casa Adrianei Bahmuțeanu, puștii și-au sunat mama ca s-o roage să-i lase la tatăl lor și pentru Revelion.

În discursul micuților s-au strecurat multe cerințe birocratice, semn că puștii au fost marcați de procesul urât de divorț în care au fost implicați părinții lor. Maximus i-a cerut Adrianei să semneze hârtiile prin care băieții își pot prelungi șederea la tatăl lor.

Adriana încearcă să-i convingă pe cei mici să se întoarcă acasă, spunându-le că îi este dor de ei, dar puștii nu se lasă înduioșați. Tot ce-și doresc este să se mai distreze câteva zile cu tatăl lor.

Imediat ce au primit binecuvântarea mamei lor, puștii au ieșit la patinoar într-un mall bucureștean.

maximus prigoana.jpg

maximus prigoana
Maximus Prigoană, la patinoar
foto: arhiva personală

 

Cel de-al cincilea divorț al cuplului Bahmuțeanu-Prigoană s-a încheiat în luna mai a acestui an. Instanța a stabilit atunci că cei doi vor împărți custodia lui Maximus și a lui Eduard Gabriel.  

Loading...

Citește și

  • Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-au căsătorit pentru prima dată în 2003

    Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat miercuri, 27 mai. Instanţa a hotărât ca Adriana să primească suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată, aceasta să revină la numele de familie anterior, de Bahmuţeanu, copiii să primească lunar un total de 33.2% din veniturile tatălui, Silviu Prigoană, iar custodia celor doi copii să fie una comună.

  • Adriana a redevenit o femeie liberă. Bahmu şi Prigoană au divorţat miercuri dimineaţă, în primă instanţă, hotărârea fiind atacabilă la Apel.

  • silviu prigoana

    Silviu Prigoană a petrecut în stil american Crăciunul 2015. Omul de afaceri a fost cu noua iubită și copiii în SUA. Prigoană a profitat de această excursie pentru a le face o vizită și ”cuscrilor” în Chicago. Mândru, Prigoană s-a fotografiat cu Mihaela, cu Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani) în fața șemineului, dar a uitat un detaliu care a dezvăluit că este tot cu gândul la prima dragoste.

  • femeile din viata lui silviu prigoana

    Lucrurile cu femeile din viața lui Silviu Prigoană sunt foarte simple: ”prima soție, a doua soție, a treia soție”, după cum declara la un moment dat omul de afaceri. Proaspăt divorțat de Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană (51 de ani), cu o înfățișare radical schimbată, pare să se pregătească de a patra soție, o blondă cu care s-a afișat recent la... o nuntă.