Adriana Bahmuțeanu recunoaște că a fost bătută: ”Nu pot să respir”

adriana_bahmuteanu.jpg

adriana bahmuteanu nas operatii scandal batai
Adriana Bahmuţeanu
foto: Facebook

Adriana Bahmuțeanu a trecut de-a lungul vieții prin probleme care mai de care mai dificle. Iar printre acestea s-au numărat și cele 20 de intervenții chirurgicale pe care a trebuit să le suporte. Acum însă, vedeta, din cauză că a fost agresată, se vede nevoită să mai suporte o operație.

Adriana Bahmuțeanu a făcut o serie de dezvăluiri incredibile în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1. ȘI, printre altele, a recunoscut că, acum, abia mai poate să respire din cauză că nasul i-a fost lovit, în repetate rânduri, în timpul căsniciilor avute. ”Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb", a spus Adriana Bahmuţeanu. Mai mult decât atât, explică Adriana, de-a lungul viețșii, a apelat în repetate rânduri la chirurgie, fie în scop esthetic, fie în scop medical. "Am vreo douăzeci de intervenţii”, a recunoscut Adriana Bahmuţeanu.

Loading...

Citește și

  • Adriana Bahmuțeanu a părăsit de curând postul de prezentatoare tv pe care îl avea la Antena Stars, însă recent, ea a făcut anunțul bombă. Se întoarce în televiziune, însă cu un nou proiect. Ea îi va lăsa în continuare pe Cristi Brancu și Bianca Sârbu să modereze emisiunea „Agenția VIP” de la Antena Stars.

  • adriana bahmuteanu antena stars

    Veste-bombă a începutului de an! După Rocsana Marcu, care a fost pusă pe liber în urmă cu doar câteva luni de la emisiunea "Agenţia Vip", şi Adriana Bahmuțeanu se retrage de la acest show şi îşi încheie toate socotelile cu staţia din Băneasa, lăsându-i pe Cristian Brancu şi Bianca Sârbu la cârma emisiunii. Prezentatoarea și-a dat demisia de la Antena Stars, unde a lucrat în ultimii ani.

  • silviu prigoana adriana bahmuteanu

    Anul se încheie bine pentru Adriana Bahmuţeanu, care şi-a trecut în palmares încă o victorie în faţa fostului soţ, cu care s-a luptat prin tribunale. Vedeta a obţinut dreptul de a-şi lăsa cei doi copii din mariajul cu Silviu Prigoană să studieze la o şcoală de stat. Tatăl micuţilor Maxiumus şi Eduard şi-ar fi dorit ca ei să înveţe la o unitate de învăţământ privată.

  • monica pop proces adriana bahmuteanu

    În ultimele trei luni, Adriana Bahmuţeanu s-a plimbat numai pe la spitale. De data aceasta nu vedeta a fost cea care a avut nevoie de vreo cosulataţie sau intervenţie chirurgicală, ci fiul ei cel mare, Maximus. Copilul de 9 ani al vedetei a ajuns la secţia ORL, având cel mai probabil probleme ale căilor respiratorii. Şi în această vară, Maxi şi-a speriat teribil mama după mai multe episoade de tuse persistentă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1