Adrian Teleșpan, moment de sinceritate: «A patra mea calitate este faptul că sunt homosexual»

55680165_506983309831303_3312424871987773440_o.jpg

Adrian Teleșpan consideră că a fi homosexual e o calitate

Adrian Teleșpan a fost foarte sincer la Asia Express, în cadrul ultimei ediții difuzate luni seară, 1 aprilie, atunci când colegul Anei Morodan a recunoscut că faptul că el este homosexual este o calitate a sa. Atât el, cât și Ana Morodan au făcut o figură frumoasă și memorabilă la emsiune, iar fanii și-au dorit ca ei doi să se întoarcă în emisiune după ce au fost eliminați.

Echipa formată din Ana Morodan și Adrian Teleșpan este una dintre cele mai puternice la momentul actual, în cursa Asia Express. Andrian Teleșpan a confirmat chiar și la tv faptul că este atras de bărbați și a recunoscut că din perspectiva lui, acest lucru este o calitate.

„A patra mea calitate este faptul că sunt homosexual”, a declarat Adrian Teleșpan.

Ce părere are Adrian Teleșpan despre adopția copiilor de către cupluri de același sex

„Eu nu fac deosebire între homosexuali şi heterosexuali în ceea ce priveşte rolul de părinţi şi am să-ţi spun şi de ce. Din punctul meu de vedere, orice om indiferent de orientarea sexuală, ar trebui să ceară părerea unui specialist înainte de a face copii. Nu toţi oamenii sunt pregătiţi să aibă copii. Eu ştiu oameni chiar din generaţia mea care au făcut un copil fără să fie pregătiţi. Şi nu le este bine nici lor, nici copilului”, a mai spus el pentru life.ro.

Adrian Teleșpan s-ar căsători cu un bărbat în România

Adrian Teleșpan a declarat faptul că el s-ar căsători cu un bărbat în România dacă ar avea posibilitatea. 

„Da, dacă aş avea cu cine, da. E la fel şi ca la heterosexuali: teoretic te căsătoreşti doar dacă ştii că vrei să faci asta cu adevărat! (...) Nu mi se pare că aduce un surplus de bine într-o relaţie. Dacă doi oameni sunt fericiţi împreună, două acte n-or să le schimbe cu nimic viaţa, cu toate astea, vezi tu, le-o schimbă, pentru că foarte mulţi devin extrem de închistaţi în treaba asta şi sunt foarte copleşiţi cumva de actul în sine… Vorbesc de cupluri de heterosexuali pe care îi cunosc”, a spus el pentru aceeași sursă. 

Loading...

Citește și

  • Ediția din această seară de la Asia Express le aduce concurenților multe clipe de tensiune și le va pune fiori pe șira spinării. Însă dintre toți concurenții de la emisiune, pentru Ana Morodan va fi cel mai greu. «Contesa digitală» s-a speriat foarte tare atunci când a aflat că la una dintre probe vor fi folosite cobre.

  • După ultima cursă de la Asia Express, echipa formată din Ana Morodan și Teleșpan, câștigătorii ediției de duminică sunt protejați de eliminare. Având în vedere că Ana a fost implicată în accidentul de la proba de amuletă, cel care l-a lăsat pe Oase cu piciorul în gips, «contesa digitală» va face o propunere care va stârni reacții diverse printre colegii săi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1