Adrian Mutu, dezvăluiri despre fostele soţii! Iată ce spune despre Alexandra şi Consuelo

mutu_dsc-5905s.jpg

Sandra şi Adrian Mutu
foto: OK Magazine

La vizita echipei Ok! în Emirate, l-am redescoperit pe briliant cu o altă strălucire. Cea a bărbatului matur şi echilibrat, alături de soţia sa şi fiul lor de doi ani, Tiago.

Din electrizantul Dubai, proiectul special al echipei noastre ne-a purtat într-o excursie de o zi în atât de liniştitul Abu Dhabi, în vizită la Adrian Mutu şi familia lui. S-au mutat aici din vara trecută, când el a venit să antreneze echipa de tineret a clubului Al Wahda. Şi acesta a fost şi primul lucru pe care i l-am spus când l-am întâlnit pe terasa restaurantului Hakkasan de la Emirates Palace: că imaginea lui de altădată n-ai fi zis că se potriveşte cu molcomul Abu Dhabi.  

„Poate lumea nu ştie, dar de patru ani am altă viaţă. Sunt alt om“, mi-a dat replica Adrian, în discuţia relaxată pe care am avut-o vreme de aproape un ceas. O discuţie în care am stat de vorbă cu noul Adrian Mutu - cel ajuns la 40 de ani, după o viaţă încercată de cele mai variate experienţe, care l-au purtat de la extaz la agonie şi înapoi. Şi care l-au făcut omul care este azi, mai hotărât ca niciodată să ajungă la cea mai bună versiune a sa ca antrenor. Fiindcă despre versiunea lui de soţ şi tată, Sandra (cea care i-a devenit soţie acum doi ani) depune mărturie că e deja cea mai bună. Vă invit, aşadar, să-i cunoaşteţi mai bine în acest material exclusiv realizat de OK!, pe Adrian şi jumătatea sa, care a contribuit la această schimbare a lui, Sandra, cea care i l-a dăruit pe fiul Tiago.

Iată ce a spus Adrian Mutu despre fostele lui soţii

Loading...