Adrian Enache revine pe sticla cu Diana Matei, în locul Corinei Chiriac. Ce invitați are în prima emisiune

dsc_0193.jpg

adrian enache si diana matei
Adrian Enache revine pe sticla cu Diana Matei, în locul Corinei Chiriac
Sursă foto: National TV

Adrian Enache revine pe sticlă alături de Diana Matei (38 ani), în locul Corinei Chiriac, la postul Național TV. Noua emisiune se numește “Start Show Romania”, iar prima emisiune va fi difuzată duminică, 20 septembrie.

Adrian Enache (54 ani) se întoarce pe micul ecran cu Diana Matei, aceasta fiind noua formulă de prezentare a emisiunii de duminică, de la prânz, de la Național Tv, după plecarea Corinei Chiriac. Show-l tv are un nou format, ce poartă numele “Start Show Romania”. 

dsc_0183.jpg

Adrian Enache și Diana Matei vor fi gazdele emisiunii
Sursă foto: National TV

Gazdele emisiunii, Adrian Enache și Diana Matei, nu au pierdut ocazia de a-l provoca la un duel muzical pe Ionuț Galani, cel mai bun interpret de muzică grecească din România, care vine în platou la debutul spectacolului de televiziune “Start Show Romania”. Ajutați și de Nico, au interpretat, “în patru”, două piese foarte cunoscute din repertoriul sârbesc și din cel grecesc. Iar Diana Matei a mers și mai departe, cântând alături de Ionuț o bijuterie din repertoriul internațional – piesa, ”My way”. 

Când atmosfera se destinde cu ajutorul muzicii, avem parte și de multe dezvăluiri. Ce profesie are la bază Ionuț Galani, ce pasiuni are și ce cadou i-au făcut, de curând, prietenii, aflați în ediția de duminică. Spectacolul de televiziune ”Start Show Romania” debutează duminică, 20 septembrie, de la ora 13.00, la postul Național TV.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1