Adrian Enache, duet cu fiica la o nuntă! Au ridicat invitaţii de la mese

diana_si_adrian_enache.jpg

diana enache adrian enache nunta canta impreuna
Diana Enache a cântat cu celebrul ei tată la o nuntă
Foto: arhivă personală

Ce echipă de senzaţie face Adrian Enache cu fiica lui, Diana! Cei doi au animat atmosfera la o nuntă şi puţini invitaţi au rămas la mese când artiştii au urcat pe scenă. Imagini de la petrecere au fost făcute publice de tânîrî pe contul ei de Instagram.

Diana Enache (20 de ani) are treabă multă în weekend-uri, căci de câteva luni agenda ei e plină cu evenimentele private. Tânăra cântă piese din repertoriul internaţional, iar recent a încins atmosfera la nuntă alături de tatăl său cu care a cântat în duet. 

Diana Enache (20 de ani) moşteneşte talentul artistic de la tatăl ei, iar atunci când nu face muzică, îmbracă roba de avocat, din postura de stagiar. Deşi acum face echipă bună cu Diana, Adrian Enache nu şi-a dorit ca tânăra să urmeze această carieră.

"Tata nu cred că ar fi vrut să fac muzică, pentru că mi-a spus că este o lume foarte complicată, mai ales pentru femei, că e o lume perversă, dar că dacă într-adevăr vreau să fac asta şi sunt tare pe poziţii să merg pe drumul ăsta. Mama, de exemplu, ar fi vrut să dau la cibernetică, la medicină, în orice caz la o facultate serioasă. (...) Îmi doresc foarte mult să fiu pe scenă şi să cânt. Şi asta nu pentru că sunt «fata lui X», ci pentru că ştiu că pot şi că nu-l fac de râs pe el. Acum, şi avocatura e foarte bună, mai ales dacă o să mă lase vocea.", mărturisea Diana într-un interviu acordat Revistei Ok! Magazine.

 

A post shared by Enache Diana (@enachediana) on

loading...

Citește și