Adorabil! Uite ce simpatic este băiatul Ralucăi Arvat! FOTO

ralu_mare.jpg

raluca arvat copil andreea esca
Raluca Arvat, o mămică fericită, prezintă ştirile din sport, de la PRO TV, de mai bine de 14 ani
Foto: Arhivă personală

Raluca Arvat (39 de ani) este în culmea fericirii de când a devenit mamă! ŞI asta se observă cu ochiul liber. Ştirista nu pierde nici un moment pentru a petrece alături de băiatul ei, Tudor Alexandru, în vârstă de... două săptămâni.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a adus pe lume, în data de 23 martie, un băieţel frumos şi sănătos, care a primit nota 10 la naştere. Raluca Arvat a devenit acum mamă pentru prima oară. Ea a născut prin cezariană un băieţel de toată frumuseţea, pe care îl cheamă Tudor Alexandru. Bebeluşul a cântărit la naştere 3.100 kg şi a măsurat 49 cm.

De Florii, fiul îndrăgitei prezentatoare a dorit să transmită, prin intemediul mămicii lui, un masaj emoţionant pentru cei care poartă nume de floare.

fiou_raluca.jpg

raluca arvat copil andreea esca
Fiul Ralucăi Arvat este mereu cu zâmbetul pe buze
Foto: Arhivă personală

 

“In zi de sărbătoare, Tudor face o urare tuturor cu nume de floare:

« Sănătoşi să fiţi mereu şi veseli cum sunt şi eu! »”, a scris Raluca Arvat, pe Facebook.

Printre primele persoane care care au vizitat-o la maternitate pe Raluca Arvat şi care îi împărtăşesc fericirea tinerei mămici a fost şi este Andreea Esca.

escva_arvat.jpg

raluca arvat copil andreea esca
Raluca Arvat, alături de Andreea Esca, imediat după naştere
Foto: Arhivă personală

 

Prietenii virtuali au fost încântaţi să vadă cea mai recentă imagine cu micuţul brunetei. “Să fiţi sănătoşi, frumoşilor!”, “Ce zâmbet frumos! Pupici pe frunte puiului mic”, “Mulţumim pentru urare, Tudorel ! Să fii sănătos , fericit şi vesel, mereu!”, “Să-ţi trăiască, să fie sănătos”, i-au scris fanii, pe reţeaua de socializare.

Raluca Arvat va fi ajutată de bunici, în creşterea micuţului

Recent, prezentatoarea a mărturisit, pentru site-ul perfecte.ro, că bunicii celui mic îi vor ajuta pe ea şi pe iubitul ei, Bogdan, cu creşterea copilului. Întrebată dacă ar mai vrea un bebeluş, Raluca Arvat a recunoscut că i-ar face plăcere să fie din nou mămică, dar trebuie să mai aştepte o perioadă.  

"Nu exclud posibilitatea de a avea al doilea copil, dar ţinând cont că Tudor a venit pe lume prin cezariană, sunt conştientă că va mai trebui să aştept o perioadă până se va reface organismul, ca să pot repeta această experienţă minunată", a dezvăluit Raluca Arvat.

Raluca Arvat lucrează la PRO TV de mai bine de 14 ani, fiind prima femeie din România care a prezentat știri din sport la o televiziune comercială. De-a lungul timpului, a fost votată de telespectatori și a luat numeroase premii pentru cea mai bună prezentatoare de știri sportive din România.

Loading...

Citește și

  • raluca arvat copil andreea esca

    Raluca Arvat (39 de ani) e în culmea fericirii, iar colegii ei de la Pro TV, printre care şi Andreea Esca (42 de ani), se bucură alături de ea! Prezentatoarea ştirilor sportive a adus pe lume, luni dimineaţă (23 martie), un băieţel frumos şi sănătos, care a primit nota 10 la naştere.