Adi Sînă către soție: «Asta faci, când eu sunt plecat de acasă?»

6_3-col-anca-serea.jpg

Anca s-a fotografiat la un centru spa, acoperită doar cu un prosop

Anca Serea, mămică a cinci copii, arată impecabil, ca un un fotomodel, și la 36 de ani. Însă nu fără eforturi, căci a pus lacătul pe frigider și merge frecvent la salonul de înfrumusețare, dar și la sala de sport, unde trage din greu.

Recent, vedeta tv și-a postat pe contul de Instagram o fotografie de la un centru spa din Capitală, în care apare cu trupul ei superb acoperit doar cu un prosop. Soțul acesteia, Adi Sînă (40 de ani), fost solist al trupei Akcent, nu a fost prea încântat de gestul Ancăi, așa că, din America, unde se afla pentru a semna un contract, i-a postat un mesaj care părea mai degrabă o ”urecheală”: ”Așa faci? Cum plec de acasă?”.

 

Adi a fost cam supărat pe nevastă și că nu l-a însoțit în vacanța de peste Ocean, cu atât mai mult cu cât îi cumpărase bilet: ”S-a răzgândit în ultima clipă, m-a lăsat singur, i s-a părut drumul prea lung”, a menționat artistul pe contul de Facebook. Anca a declarat adesea că se teme de zborul cu avionul, că are fobie și că face atacuri de panică: ”Nu mi-a fost frică de la început, dar am avut mici incidente, și de atunci refuz să mai urc în avion”, a declarat ea.
Loading...

Citește și

  • După şase ani în care au locuit într-o superbă vilă din Cernica, Anca Serea şi soţul ei, Adi Sînă, au decis să îi găsească alt proprietar şi să-şi cumpere una cu mult mai mare. Ei vor scoate bani grei din buzunar, pentru noua locuinţă, în jur de câteva sute de mii de euro, însă are balta peşte, căci el câştigă regeşte din muzică, iar ea, din reclame.

  • adrian sina anca serea

    Familia Ancăi Serea este pe cale să se mărrească! Bruneta are cinci copii şi e în negocieri avansate cu soţul pentru încă unul. Adrian Sînă este cel care îşi mai doreşte un moştenitor, chiar dacă casa lor e plină de copii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1