Adevărul despre relaţia Stelei Popescu cu Ştefan Bănică. Lumea credea că i-a făcut un copil

2-neata-2.-3col-stela-popescu-si-stefan-banica.jpg

Stela Popescu, Stefan Banica, Alexandru Arsinel, dezvaluiri, teatru, relatie, cuplet, comedie
Ştefan Bănică (11.11. 1933-26.05.1995) şi Stela Popescu (21.12.1935-23.11.2017)

De-a lungul celor peste 55 de ani de carieră, actriţa Stela Popescu a avut alături, pe scenă, doi importanţi actori, despre care oamenii ajunseseră să spună că i-ar fi fost şi soţi! Atât era de sudată relaţia dintre ei. Regretata actriţă a dezvăluit, într-un interviu pentru “Taifasuri”, lucruri neştiute despre relaţia ei cu Ştefan Bănică şi cu Alexandru Arşinel.

Moartea fulgerătoare a Stelei Popescu a scos la iveală multe lucruri neştiute despre îndrăgita actriţă, care ne-a părăsit pe 23 noiembrie 2017, cu o lună înainte să împlinească 82 de ani. În memoria ei, revista “Taifasuri” a publicat un amplu material despre actriţă, care era şi directorul onorific al publicaţiei, alături de un interviu acordat în urmă cu 2 doi ani, la împlinirea a 80 de ani de viaţă.

stela-3-894512515.jpg

Stela Popescu, Alexandru Arsinel, teatru, soti, cariera, cuplu umoristic
Stela Popescu şi Arşinel au fost pe scenă aproape 4 decenii

“Eu am avut doi parteneri. Am jucat opt ani cu Ştefan Bănică şi aproape 40 de ani cu Arşinel. Am avut norocul să fiu simpatizată de femeile din public. Am şi zis, glumind, că niciodată nu s-a spus că sunt amanta lui Arşinel, ci nevasta. Ceea ce e o chestier! Şi când jucam cu Bănică, la fel se întâmpla. Când a născut cea de-a doua soţie a sa, Moaţa, cu care a avut un băiat, Alexandru, care a murit, o doamnă l-a oprit pe Ştefan pe stradă şi l-a întrebat: <Cum se sinte doamna Stela?>. La care el s-a uitat lung şi i-a răspuns: <Dar Stela nu e nevasta mea. Pe nevasta mea o cheamă Moaţa>. Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat, supărată. La fel este şi percepţia cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună. La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creeat aşa o stare de simpatie personală. Ne-a legat însă ceva indestructibil: aplauzele românilor”, povestea marea actriţă de comedie, a Teatrului “Constantin Tănase” la împlinirea celor 80 de ani în revista Taifasuri. 

pepatut.ro

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1