Ce spune Oana Roman despre plecarea de la Kanal D: "Am fost dată afară, deşi eram însărcinată!"

Oana Roman a plâns în direct la Teo Show

oana roman concediere data afara kanal d
Oana Roman a povestit că a fost concediată deşi era gravidă în tre luni
Foto: Captură Kanal D

Cariera de prezentatoare tv a Oanei Roman a fost extrem de scurtă, iar vedeta a dat cărţile pe faţă şi la aproape patru ani de la plecarea ei de la Kanal d a povestit cum a fost lăsată pe drumuri de patronii turci. Vedeta a fosta timp de nouă luni gazda emisiunii "Drept la ţintă" ( octombrie 2012- iulie 2013), postul pe care i s-a pus în vedere să-l părăsească deşi era însărcinată în trei luni.

La finele anului trecut, Oana Roman declara că nu va mai apărea la televizor decât în calitate de prezentator, co-prezentator, concurent sau jurat, dar nu a putut să se ţină prea mult timp de promisiune. Vedeta a început să fie din nou invitată la tv şi să dea detalii despre viaţa ei personală. Într-un acces de furie, Oana Roman a povestit deyamăgită, luni seara, la "Răi da' buni", de ce nu mai are loc în televiziune, deşi are experienţă şi a făcut şcoala la Sorbona.    

"Nu am loc nici în televiziune! De ce? Pentru că nu înghit nimic, nu pup în fund pe nimeni, nu ling drumul nimănui! Mi s-a încheiat contractul când eram însărcinată în trei luni şi am fost lăsată pe stradă, muritoare de foame. Există vreun angajator care are voie să lase pe drumuri o femeie însărcinată? Nu cred. Am fost chemată să mi se spună că nu mai continuă contractul. Eu am spus că sunt însărcinată, iar ei mi-au răspuns că nu-i interesează", a răbufnit vedeta facând referire la plecarea ei din funcţia de prezentatoare a emisiunii-tabloid "Drept la ţintă" de la Kanal d.

La acea vreme, mai marii postului au declarat că renunță la Drept la țintă, dar că Oana Roman „rămâne vedeta postului”, fără a da detalii despre viitorul ei la postul de televiziune deținut de turcii de la Dogan. “Kanal D își continuă, în diverse forme, colaborarea cu Oana Roman. Pe slotul orar al emisiunii “Drept la țintă” va fi programat un alt show în grila de toamnă, o mare surpriză. Vă vom oferi mai multe detalii în curând”, era anunţul pe care îl făceau oficialii în vara şui 2013 când vedeta era deja însărcinată cu fetiţa ei Isabela (3 ani).  Tabloidul, prezentată de Oana, la Kanal D a fost se pare scoasă din grilă din cauza audienţelor slabe. 

Oana Roman a revenit în televiziune în primăvara lui 2015, la Antena Stars, unde a prezentat emisiunea "Star Salvator". Vedeta a încheiat colaborarea şi cu trustul din Băneasa după aproape un an, emisiunea ei având acelaşi deznodământ ca precedenta.   

loading...
Loading...

Citește și

  • oana roman

    Apariţiile televizate ale Oanei Roman nu vor mai fi la fel de dese în 2017. Vedeta a decis să facă schimbări radicale în carieră, odată cu noul an. Fiica fostului premier s-a hotărât să nu mai apară la tv decât în anumite condiţii.

  • Oana Roman a trecut prin grele încercări anul trecut, când a trebuit să facă mai multe operaţii după ce a născut. Din cauza complicaţiilor apărute în timpul cezarienei, fiica lui Petre Roman a avut dureri groaznice şi a trecut prin alte trei intervenţii. Din păcate, Oana a rămas încă cu sechele, la apropae doi ani de la naştere.

  • oana roman probleme sanatate

    Viaţa Oanei Roman s-a schimbat mult după ce Petre Roman a ieşit din politică. Mezina fostului premier a povestit cum tatăl ei era un om influent, căutat de afacerişti, ea era plimbată la 16 ani cu avionul privat la Monte Carlo, iar acum nimeni nu o mai bagă în seamă. Supărată pentru că lumea crede că este plină de bani, vedeta a răbufnit şi a povestit cum se luptă să supravieţuiască şi a fost nevoită să facă credit de nevoi personale pentru a se putea întreţine.

  • oana roman marius elisei

    A zis că nu mai apare la televizor, dar nu s-a ținut de cuvânt. Scandalul dintre Oana Roman (40 de ani) și soțul ei, Marius Elisei (30 de ani), au adus-o pe fiica fostului premier în centrul atenției. Se pare că acum cuplul s-ar fi împăcat, după ce Marius și-a cerut scuze pentru „scăparea” pe care a avut-o pe Facebook, de unde se înțelegea că va urma un divorț.