Adevărul despre plecarea lui Dan Bittman de la Antena 1

holograf_foto_petru_ivu_11.jpg

holograf
Oficial, Dan Bittman se pregătește pentru concertul de Ziua Îndrăgostiților
foto: Petru Ivu

Telespectatorii Antenei 1 s-au bucurat anul trecut de revenirea pe micile ecrane a lui Dan Bittman, fost jurat la X Factor (Antena 1), însă minunea nu a ținut decât câteva luni, acesta fiind înlocuit cu actorul Cosmin Seleși. Click! a aflat că Dan ar fi dorit un salariu mai mare, urmare a audiențelor frumușele, dorință care n-a fost deloc pe placul șefilor săi din Trustul Intact.

După un sezon cu audienţe mari şi cu invitați de top, Dan Bittman (55 de ani) a părăsit show-ul “Aici eu sunt vedeta!”. În locul lui a venit Cosmin Seleși, gazda emisiunii “Te cunosc de undeva”, proiect despre care se zvonește că ar urma să iasă din grila de programe.

“Am primit cu bucurie  propunerea să prezint acest show nou, haios, curat și distractiv, pentru că îmi place să lucrez cu copiii. E mult mai ușor și mai drăguț de lucrat cu ei, pentru că sunt sinceri. Și chiar știu cum să mă comport cu ei. Sunt tată, am și eu doi copii acasă, și sunt și actor la Teatrul «Ion Creangă», care-i un teatru pentru copii. Deja am început filmările pentru noul sezon și în platou, la înregistrări, este o distracție totală”, ne-a spus Cosmin Seleși, care, de-a lungul vremii, a mai înlocuit și alți colegi, la cârma unor show-uri.

selesi.jpg

cosmin selesi
Cosmin Seleși va avea pe mână al doilea sezon al emisiunii "Aici eu sunt vedeta"
Foto: Antena 1

 

Dan Bittman a declarat pentru Pagina de Media că a avut un contract de un an cu Antena 1, că despărțirea a fost mutual și că în această perioadă este foarte ocupat cu repetițiile pentru  concertul “Best Ballads", de Valentine's Day, de la Sala Palatului, pentru care repetă de mai multe ori pe săptămână. Însă surse din Antena 1 ne-au mărturisit că altul ar fi fost motivul real. “Chiar dacă a semnat un contract pe un an, pentru Bittman nu a fost de ajuns. Pentru că a avut audienţe mari, şi-a dorit mai mulţi bani.”  

Loading...

Citește și

  • dan bittman liliana stefan iubita mama copii

    Rămâne un mister de ce Dan Bittman nu a ajuns să se însoare nici până acum cu textiera Liliana Ştefan, femeia care i-a dăruit trei copii şi care îi stă alături de 25 de ani. Duminică (30 iulie), Oana Turcu îi are invitaţi în premieră, la un show de televiziune, pe cei doi pe care va încerca să-i descoasă de toate secretele.

  • Dan Bittman (55 de ani), Cristi Minculescu (58 de ani) şi Paul Ciuci (60 de ani), greii muzicii rock, au fost răsfăţaţi cu aplauze, de cei peste 2.000 de spectatori, prezenţi joi, 15 iunie, la concertul ”Ca pe vremuri”, de la Arenele Romane. Printre cei prezenţi am remarcat-o aici şi pe senzuala Tania Budi, fosta iubită din tinereţe a lui Bittman. Ea a devenit practic nelipsită de la toate evenimentele lui Dan, invocând doar o prietenie veche.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1