Adevărul despre operaţia Danielei Crudu. Nu s-a limitat la nas

crudu122-23-vedete-1-crudu.jpg

daniela crudu racita
Daniela Crudu stă cu un pumn de medicamente lângă ea
foto: Click!

A motivat că a ajuns la spital pentru că îi curgea nasul şi avea deviaţie de sept, însă adevărul este altul! Click! a aflat, în exclusivitate, motivul pentru care bruneta s-a lăsat miercuri pe mâna medicului estetician Vitalie Stan. Într-adevăr, aceasta şi-a micşorat nasul, mai mult dintr-un moft, dar, cel mai important, a scăpat şi de guşa inestetică.

Sezonul rece e numai bun pentru ca femeile să se “tuneze”. Medicii recomandă această perioadă ca fiind ideală, întrucât vindecarea este mai rapidă. Şi Daniela Crudu (26 de ani) a aşteptat să treacă vara pentru a trece din nou pe la cabinetul medicului estetician Vitalie Stan. Avea în plan câteva modificări esenţiale. La acelaşi medic, celebru pentru rezultatele reuşite, asistenta lui Dan Capatos a apelat pentru prima oară în 2006, când şi-a pus silicoanele, aşa că miercuri l-a vizitat pentru a-şi corecta nu o zonă, după cum a declarat iniţial, ci două.


”Nu mai puteam să respir şi-mi curgea nasul”, a spus Daniela, de pe patul de spital, cu nasul bandajat, însă toată lumea s-a întrebat de ce poartă “o cagulă” neagră în jurul capului, din moment ce ea s-a operat în zona nazală. Acest detaliu a dat-o de gol pe asistenta de la Antena 1, iar Click! a aflat că bruneta şi-a operat şi guşa, nu doar năsucul.

Extrem de complexată de bărbia dublă şi de guşa proeminentă, Cruduţa a încercat de-a lungul timpului să o acopere sau să o subţieze în Photoshop la şedinţele foto, însă miercuri a scăpat definitiv de acest complex cu ajutorul unei lipoaspiraţii. Procedura presupune scoaterea grăsimii din zona respectivă, cu ajutorul unei canule subţiri (tub de metal).

Medicul Vitalie Stan i-a pus şi silicoane în 2006

”Când se îngrăşa puţin, guşa se vedea imediat. Era zona cu probleme pentru ea şi se jena destul de mult. În poze, era disperată să-şi modifice acest defect, dar a aflat că se poate opera. A amânat intervenţia pentru că a tot avut filmări, iar când a reuşit să se programeze, i-a spus medicului să-i corecteze şi vârful nasului, pentru că era rotund şi mare”, a declarat pentru Click! o sursă din anturajul Cruduţei.

Ambele intervenţii au durat mai puţin de două ore, iar a doua zi, adică joia aceasta, Cruduţa a plecat acasă extrem de fericită. Costurile acestor două intervenţii se ridică la aproximativ 3.000 €. “Domnul doctor Stan Vitalie este singurul din România în care eu am încredere, e doctorul meu de suflet la care apelez cu toată încrederea”, spune Daniela.

Și ele au apelat la cuțit ca să scape de complexe


Din dorința de a arăta perfect, dar și pentru că fac o obsesie pentru anumite zone ale corpului, care nu se pot corecta cu alimentație sau cu sport, vedetele noastre apelează la specialiști. Spre exemplu, Andreea Mantea a fost complexată de coapsele ei groase, mai precis de interiorul lor, așa că în februarie 2014 a apelat la o liposucție cu ajutorul căreia a scăpat de grăsime.

Alina Laufer a vrut un fund mai bombat, așa că medicul i-a îndeplinit dorința în primăvară. I-a luat grăsimea de pe coapse și de pe burtă și i-a introdus-o în fese. Iulia Albu a fost mereu nemulțumită de gleznele sale groase. Și-a dorit picioare de gazelă, iar esteticianul s-a supus și i le-a subțiat la începutul acestei luni.

Loading...
 
 

Citește și

 • daniela crudu desfigurata operatie nas

  Bruneta nu se simte deloc bine și trece prin chinuri groaznice. A lipsit din emisiunea unde este asistentă deoarece a fost internată în spital. Cu toate acestea, nu este vorba de ceva grav. Daniela Crudu (26 de ani) s-a sacrificat în numele frumuseții. „Păcătoasa” și-a făcut o operație la nas, așa că va lipsi pentru câteva zile din peisajul moden.

 • daniela

  O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.

 • Nu întâmplător a fost aleasă Daniela Crudu (26 de ani) noua "Burlăciţa"! Bruneta are toate atuurile pentru a-i face pe concurenţi să se lupte pentru inima ei. Cu un trup tras prin inel şi cu forme care te îmbie la păcat, fosta asistentă a lui Dan Capatos face furori în câteva imagini filmate în Italia.

 • daniela crudu

  Deși nu este decât abia la a treia ediție a emisiunii, focoasa brunetă deja a început să se lase cucerită de concurenți. „Burlăcița” face tot posibilul pentru a-i testa pe „pretendenți” și îi trece prin probe de foc, însă, se pare că acestea nu au reprezentat o problemă pentru unul dintre ei.

 • Daniela Crudu nu are niciun pic de jenă şi îşi arată toate părţile corpului ori de câte ori are ocazia. Ea reuşeşte să aprindă imaginaţia tuturor bărbaţilor cu fiecare apariţie publică, datorită ţinutelor provocatoare pe care le alege. De aceea, Cruduţa a comis-o din nou şi şi-a etalat bustul generos, funduleţul şi zona intimă, în emisiunea de la Antena 1.

 • Daniela Crudu nu ţine cont de nimic, atunci când vrea să iasă în evidenţă. Deşi este ziua de Paşte, bruneta a dorit să le facă o surpriză plăcută fanilor virtuali.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1