Adelina Pestriţu: «Uneori, din cauza programului încărcat, uit să mănânc»

14-pestritu.jpg

Adelina îşi deschide un magazin de bijuterii

Adelina Pestriţu (32 de ani) are un trup de invidiat, însă nu fără eforturi. Ea recunoaşte că şi-a făcut abonament la sala de sport şi la salonul de înfrumuseţare.

“Fac sport. Merg de 2-3 ori pe săptămână la sală. Fac tratamente corporale şi masaj corporal şi încerc pe cât posibil să mănânc mai sănătos. Vara aleg salatele de legume şi de fructe. Uneori, din cauza programului încărcat uit să mănânc. Rezist, am antrenament. Înainte să fiu mămică am avut cure de slăbire destul de drastice.

14-6.jpg

Merge de 3 ori pe săptămână la sala de sport

 

Pe atunci a trebuit chiar să mă înfometez”, ne-a spus Adelina, care în urmă cu un an a devenit mămică. Adelina Pestriţu a renunţat la televiziune, de dragul familiei, devenind femeie de afaceri. Frumoasa brunetă se pregăteşte pentru deschiderea luxosului magazin de ceasuri şi de bijuterii. Cel mai scump ceas din magazinul ei de lux ajunge la 100.000 de euro. Adelina s-a căsătorit cu Virgil Şteblea pe 20 iulie. Cei doi au împreună o fetiţă, Zenaida Maria, care tocmai a împlinit un anişor. “Poate o să mai facem un copil, poate o să ne mutăm din România”, ne-a zis ea. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1