Adelina Pestriţu a rămas fără permis! Prima imagine cu ea pieton

ade.jpg

adelina pestritu pieton fara permis politisti
Adelina Pestriţu nu a început prea bine primăvara
foto: arhiva personală

Două lucruri care îi faceau cu adevărat plăcere Adelinei Pestriţu au rămas acum doua pe lista de dorinţe. Bruneta, care a dispărut de la tv, a avut recent un alt şoc când poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere. Vedeta a apăsat, se pare, prea tare pedala de acceleraţie în localitate, iar acest lucru i-a adus după sine o amendă usturătoare şi i-a luat şi dreptul de a mai urca la volan.

Adelina Pestrițu va fi pentru următoarele patru luni pieton. Bruneta a rămas pieton, după ce autoritățile i-au suspendat permisul de conducere. Ea a condus cu viteză în localitate, deşi indicatoarele îi arătau o limită de doar 50 km la oră. Prezentatoarea nu le-a luat în seamă şi a apăsat pedala până la 110 km la oră.Piliţiştii au tras-o pe dreapta şi i-au aplicat o amendă usturătoare şi i-au ridicat şi permisul pentru patru luni. Joi, bruneta a plecat la plimbare însoţotă de şoferul personal.

adelina pestritu pieton fara permis politistiZoom
Adelina circulă prin oraş cu şoferul personal
foto: arhiva personală

Adelina a publicat pe reţelele de socializare prima imagine cu ea de când este pieton şi are se pare mai mult timp la dispoziţie să stea de vorba cu fanii ei de pe reţelele de socializare. De voie, de nevoie, ea le-a mărturisit că se simte bine în această postură.  

 

loading...

Citește și

  • adelina pestritu vacanta america

    Nu este niciun secret pentru nimeni că Adelina Pestriţu şi-a câştigat notorietatea peste noapte. Ea a prezentat două emisiuni la tv, ajutată de prieteni. Rămasă recent fără job, bruneta nu a stat să-şi plângă prea mult de milă şi a plecat în vacanţă cu iubitul şi cu o amică, pe care se pare în trecut a refuzat fără niciun regret să o ajute.

  • Începutul lui 2016 a fost pentru Adelina Pestriţu unul plin de schimbări. Mai întâi, și-a dat demisia de la Kanal D, apoi şi-a negociat revenirea pe micile ecrane cu un alt post de televiziune. Până când își va pune semnătura pe un nou contract, Adelina se va desfăta în vacanță la Miami.

  • adelina pestritu sexy kanal d

    2016 este un nou început, din punct de vedere profesional, pentru Adelina Pestrițu (28 de ani). Prezentatoarea emisiunii „WOWbiz” de la Kanal D a făcut un anunț-șoc marți (5 ianuarie). Sexoasa brunetă a mărturisit pe blogul personal că a încheiat colaborarea cu postul tv condus de turci.

  • Telespectatorii emisiunii ''Wowbiz'' au aşteptat-o cu sufletul la gură pe Adelina Pestriţu (28 de ani) la prima emisiune din acest an, însă ea nu şi-a făcut apariţia. Asta datorită faptului că bruneta a ales să înceteze colaborarea cu Kanal D, după mai bine de 6 ani.