Adelina Pestrițu, izolare la domiciliu după ce s-a întors din Milano. «Mă macină un dor imens de Zeny»

adelina-pestritu3.jpg

Adelina Pestrițu a explicat că s-a autoizolat în locuință de când s-a întors din Italia
Foto: Instagram

Adelina Pestrițu, cunoscută împătimită a fashion-ului, a vizitat de curând Italia, după ce a primit o invitație la Săptămâna Modei de la Milano. La scurt timp însă, a izbucnit panica epidemiei de coronavirus în Italia, țară aflată pe locul 3 ca bilanț de mortalitate din cauza virusului, după China și Iran. Astfel, după ce s-a întors în țară, Adelina a povestit că a stat izolată în locuința sa, pentru orice eventualitate.

Adelina a explicat pe blogul personal întreaga situație, după ce s-a întors de la Săptămâna Modei de la Milano, dorind să sublinieze că nu se află în carantină, ci pur și simplu a decis că este mai bine să se autoizoleze în propria locuință, de dragul familiei sale. Vedeta nu prezintă simptome și nu a fost diagnosticată cu COVID-19, deși a fost prinsă fix în mijlocul focarelor virusului. 

Adelina Pestrițu nu a ieșit din casă de când s-a întors din Italia

„A fost un trip scurt în scop profesional, după care am fost la Nisa pentru că am avut o întâlnire și acolo. Văzând panica generată de temutul coronavirus prezent mai nou și în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se afla (cel puțin la momentul respectiv) pe harta orașelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare.

Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici. Sunt perfect sănătoasă, iar în toată acesta perioada de când am venit nu am acuzat alte stări care să-mi ridice semne de întrebare vis-a-vis de starea mea de sănătate.

adelina-pestritu1.jpg

Adelina Pestrițu s-a întors recent din Milano
Foto: Instagram

Da, stau în casă de la venirea mea în țară pentru că sunt o fire precaută și responsabilă cu mine și cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluția la care am recurs eu urmând indicațiile autorităților și propria mea conștiința. Știu că între timp au apărut în presă informații despre faptul că m-aș află în carantină. Le dezmint cu această ocazie”, a scris Adelina. 

Vedeta a mărturisit că îi este extrem de dor de fetița ei, Zenaida, și că abia așteaptă să o revadă, după ce va decide că perioada de izolare trebuie să ajungă la final. „În câteva zile se va termina acesta perioada de autoizolare în ceea ce mă privește și voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obișnuit. Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aștept s-o strâng în brațe. Până atunci va invit să-mi fiți alături. Chiar și “izolată” pot fi alături de voi și asta este un motiv de bucurie”, a mai spus vedeta. 

 

 

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu

    Adelina Pestrițu continuă parcusul ascendent ca influencer și reușește să bifeze contracte dintre cele mai avantajoase. Recent, românca și-a făcut treaba cu brio la Săptămâna Modei de la Milano, eveniment care s-a desfășurat în perioada 18-24 februarie, în orașul modei din Italia. Adelina Pestrițu a fost brand ambasador pentru Philipp Plein, iar apariția ei a fost cu greutate și la propriu, și la figurat. Cizmele purtate la Milano costă o avere și cântăresc 7 kg.

  • adelina pestritu costum de baie zapada rocsana marcu costum de baie balcon

    Costumul de baie e un accesoriu indispensabil vedetelor noastre chiar și iarna, pe zăpada. În acest sezon, Rocsana Marcu a deschis seria fotografiilor în care apare sumar îmbrăcată și desculță, deși pe jos s-a așternut un strat generos de nea, iar bruneta a venit și ea tare din urmă cu o imagine de la Poiana Brașov, unde temeperaturile în termometre au coborât mult sub pragul înghețului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1