Adelina Pestriţu a invitat 250 de persoane la botezul fetiţei. Detaliile evenimentului

adelina_685d0984-b192-48c6-89e0-178dff21bb38.jpg

adelina pestritu virgil steblea
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea îşi creştinează fetiţa sâmbătă
Foto: arhivă personală

Organizată din fire, Adelina Pestriţu mai are doar două zile la dispoziţie până la data la care a programat botezul fetiţei ei, Zenaida Maria. Deşi ştie cum va arăta tot, pentru că ea însăşi s-a ocupat de detaliile evenimentului, bruneta încă are emoţii uriaşe. La petrecerea de sâmbătă (10 noiembrie) prin care o va creştina pe micuţă, Adelina a invitat nu mai puţin de 250 de persoane.

Adelina Pestriţu ştia când va face botezul încă de dinainte să nască. Bruneta vorbea încă de pe atunci despre eveniment şi îl organiza în cel mai mic detaliu. Timpul a trecut, iar momentul creştinării se apropie cu paşi repezi. Sâmbătă, 10 noiembrie, este ziua cea mare pentru fetiţa Adelinei petriţu şi a iubitului ei Virgil Şteblea. 

"Multă lume m-a întrebat cum stau cu pregătirile pentru botez. Ei bine, poate vă surprinde că tocmai eu vă spun acest lucru, însă nu am pus la punct toate detaliile. Am ales preoții care o vor boteza pe micuța noastră și nașii. Sunt oameni foarte apropiați de noi, nu sunt persoane publice, am dorit, atât eu, cât și Virgil, să alegem niște nași în adevăratul sens al cuvântului, care să ne fie foarte dragi și apropiați.  Am ales biserica, am terminat lista de invitați, cuprinde 250 de persoane, alături de care sperăm să petrecem și să ne distrăm până dimineața!", nota Adelina pe blogul personal.

Bruneta a optat pentru o sală de evenimente grandioasă, unde în trecut a mai bifat câteva petrecri importantă.

Adelina Pestriţu a născut în urmă cu trei luni  

Adelina a tot povestit despre evenimentele care vor urma în familia ei. Fosta prezentatoare de televiziune a născut prin cezariană la 3 august la o clinică privată din Capitală. „A fost dragoste la prima vedere. Aşa emoţii nu am trăit niciodată. Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-o dată fără doar şi poate în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida Maria ne-a împlinit şi ne-a făcut cei mai fericiţi. Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui“, povestea proaspăta mămică pe blogul personal.  Vedeta a dezvăluit şi că partenerul ei nu a asistat la naştere.„L-am înţeles perfect. Dacă aş fi fost bărbat, aş fi reacţionat la fel. Şi mie mi-era teamă de operaţii, medici, săli de operaţie, bisturiu cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor. Sunt sigură că toate aceste «detalii», plus emoţiile de tătic, l-ar fi făcut să se topească pe picioare dacă ar fi intrat în blocul operator. A aşteptat cuminţel pe hol“, spunea bruneta la scurt timp după ce a devenit mămică. 

 

Citeşte şi:

Cum vrea Adelina Pestrițu să scape de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii! «Mi-am făcut un plan»

Adelina Pestrițu i-a făcut cont de Instagram fetiței sale abia născute

 

 

 

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu

    Viața Adelinei Pestrițu (31 de ani) s-a schimbat radical de o lună! Fosta prezentatoare TV a devenit pentru prima dată mămică, iar universul ei se învârte acum în jurul Zenaidei. Prezentă astăzi, 27 august, în emisiunea “Teo Show” (Kanal D), fericita mămică le-a povestit tuturor despre sarcină, naştere, dar a prezentat-o, în imagini, şi pe comoara ei.

  • Săptămâna s-a încheiat cu mari emoții pentru Adelina Pestrițu, care a născut vineri (3 august) o fetiță perfect sănătoasă. Bruneta a adus pe lume bebelușul la o clinică privată din București, la care s-a internat pentru ultimele teste încă de la primele ore ale dimineții.