Adelina Pestrițu i-a făcut cont de Instagram fetiței sale abia născute

adelnia_pestritu.jpg

Adelina Pestrițu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă
Foto Instagram

Fiica Adelinei Pestrițu are cont pe Instagram. Vedeta a avut grijă ca fiica ei să fie prezentă pe rețelele de socializare din prima zi în care s-a născut. Zenaida Maria are deja mii de prieteni care o urmăesc pe această rețea de socializare.

Adelina Pestrițu i-a făcut cont de socializare fiicei sale chiar din prima zi pe pământ. Vedeta nu a stat pe gânduri și le-a făcut cunoștință tutror prietenilor virtuali cu fiica ei, Zenaida Maria.

Zenaida Maria are cont de Instagram

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au hotărât ca fiica lor să fie prezentă de azi înainte pe rețelele de socializare unde va publica mai multe fotografii în care apare Zenaida alături de mama și tatăl ei.

Adelina a publicat, atât pe contul personal de Instagram, cât și pe cel al fiicei sale o fotografie în care apar toți trei.

37736444_1830422197084238_6335859923116621824_n.jpg

Zenaida Maria este bucuria părinților ei, așa cum a scris Adelina Pestrițu pe Instagram
Foto Instagram

„Astăzi m-am născut! 03.08.2018. Mami și Tati sunt cei mai fericiți”, a fost descrierea fotografiei de pe Instagram.

"Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva sechele, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”, declara Adelina Pestrițu cu privire la sarcină.

Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrișu a născut o fetiță perfect sănătoasă căreia i-a pus numele Zenaida Maria. Vedeta s-a gândit mai mult timp ce nume să-i pună micuței, iar rezultatul final a fost unul deosebit. Numele Zenaida are o semnificație specială pe care Adelina și iubitul ei l-au ales din timp.

  • Săptămâna s-a încheiat cu mari emoții pentru Adelina Pestrițu, care a născut vineri (3 august) o fetiță perfect sănătoasă. Bruneta a adus pe lume bebelușul la o clinică privată din București, la care s-a internat pentru ultimele teste încă de la primele ore ale dimineții.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1